Tipovi dana: Ukupan tečaj 130, duplamo se na Gorici i Žutoj podmornici

Vrijeme Čitanja: 4min | sub. 19.09.20. | 11:49

Ovo smo izdvojili iz današnje ponude.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNI TIP 13:30 Everton – West Bromwich Albion (obje momčadi daju gol, tečaj 2,30)

Ovo će biti teška sezona za Slavena Bilića, a to im je nagovijestilo i prvo kolo u kojem su glatko poraženi s tri gola razlike od Leicestera. S druge strane, Everton s Ancelottijem i novim pojačanjima priprema novu etapu u svojoj povijesti. Dovedeni su James Rodriguez, Allan i Doucoure te navijači – potpuno opravdano – sada imaju puno veća očekivanja. S obzirom na početak, čini se da bi se dio tih očekivanja mogao obistiniti jer su u prvom kolu u gostima svladali Tottenham. U današnjem ogledu domaćin ne može računati na ozlijeđene Delpha, Gbamina, Holgatea, Cenka Tosuna i Branthwaitea, dok Biliću nema Hegazya i Zohore. Toffeesi su favoriti, ali vjerujemo kako će Bilićeva momčad doći barem do jednog gola danas.

NOGOMETNI TIP 16:00 Leeds – Fulham (tip 1, tečaj 1,70)

Momčad Marcela Bielse pokazala je u prvom kolu da će biti prava tempirana bomba. Iako su izgubili od branitelja naslova 4:3, tri puta su izjednačavali i igrali fantastičan nogomet. S druge strane im je lanjski suparnik iz Championshipa. Lani je momčad s Elland Roada upisala jednu uvjerljivu pobjedu, i to krajem lipnja s ogromnih 3:0 i tako su osvetili poraz iz prosinca prošle godine (2:1). Leedsu nedostaje Berardi, Forshaw i upitni Cooper, dok gostima nema Johansena i Serija. „The Peacocksi“ će opravdati ulogu favorita i doći do svoje prve pobjede u Premiershipu ove sezone.

NOGOMETNI TIP 16:00 Villarreal – Eibar (tip 1 i zbroj golova 3+, tečaj 2,55)

Žuta podmornica se poprilično pojačala u ovom prijelaznom roku, što i ne čudi s obzirom na lanjski odličan rezultat. Ipak, u današnjem susretu nema ozlijeđenih Morena, Pene i Guerre, dok su upitni Bacca i Coquelin, ali to je i dalje momčad koja obiluje kvalitetom, poglavito u vrhu napada. S druge strane čeka ih Eibar kojemu nedostaje četveroica igrača, a ako znamo da je Villarreal prije samo dva mjeseca slavio rezultatom 4:0 jasno je što treba odigrati kod ovog para.

NOGOMETNI TIP 17:00 Gorica – Istra (hendikep pobjeda 1, tečaj 2,20)

Momčad Valdasa Dambrauskasa igra vrlo dobro na početku nove sezone, s tim da joj je rezultat – sjajan. Četiri utakmice i četiri pobjede za Goričane dovoljne su za velik nalet optimizma u njihove redova, a kada znamo da ih danas s druge strane travnjaka očekuje momčad koja jedina još nije uspjela uzeti ni bod, jasno je da ćemo danas vidjeti petu pobjedu domaćeg sastava u novoj sezoni. Zanimljivo, lani je Gorica imala tri remija i tek jednu pobjedu s Puležanima, ali to su sada već dvije poprilično drugačije momčadi, poglavito kada gledamo trenerska im rješenja na klupi. Ovdje se hendikep naprosto mora uzeti.

NOGOMETNI TIP 18:30 Manchester United – Crystal Palace (hendikep pobjeda 1, tečaj 1,82)

Danas je veliki favorit domaća momčad. Solskjaerove „bebe“ igraju praktički u najjačem sastavu jer im nedostaju tek rezerve Jones i Tuanzebe, dok gostima nema iskusnih Fergusona, Cahilla, Tomkinsa, van Aanholta, a Benteke je pod upitnikom. Lani je Palace slavio u prvom susretu, ali Vragovi su vratili u uzvratu sa sigurnih 2:0. Jedinica je ovdje sigurna, pitanje je samo s koliko golova razlike.

NOGOMETNI TIP 18:30 Borussia Dortmund – Borussia Monchengladbach (tip 1 i zbroj golova 3+, tečaj 2,05)

Vraća nam se danas i Bundesliga. Jučerašnjom utakmicom između Schalkea i Bayerna je otvorena nova sezona, a definitivno je da ćemo danas gledati kudikamo izjednačeniji dvoboj. Uoči samog „pruskog“ derbija, obje momčadi imaju problema s ozljedama – domaćinu nedostaju Guerreiro, Schmelzer, Schulz i Zagadou, dok gosti ne mogu računati na Benesa, Beyera, Lazara, Poulsena i Zakariju. Lani je Dortmund slavio u sva tri međusobna ogleda s minimalnom razlikom (dva puta u prvenstvu, jednom u kupu), s tim da je dva puta prošla oklada GG3+. Vjerujemo da će dosta golova pasti i danas. Sancho, Haaland i Plea te Thuram to garantiraju. Uz to, pobjeda „Žuto-crnih“ neće doći u pitanje.

NOGOMETNI TIP 21:00 Arsenal – West Ham (tip 1, tečaj 1,60)

Londonski derbi, koji to zapravo nije. Topnici su favoriti u ovom dvoboju, Arteta slaže momčad prema svojim željama, Aubameyang ostaje na Emiratesu, a uskoro bi trebala doći još poneka pojačanja. Iako za ovaj susret Gunnersi ne mogu računati na nekolicinu ozlijeđenih poput Chambersa, Marija, Martinellija, Mustafija i Smith Rowea, ipak su uvjerljivi favoriti. U oba lanjska susreta Arsenal je upisao pobjede.

 (Foto: Josip Regović/Pixsell)


Tagovi

Tipovi danatipovi danakladionicabet vodičbet analiza

Ostale Vijesti