CIRO DE LUCA/Action Images
CIRO DE LUCA/Action Images

Tipovi dana: U Torinu mreže neće mirovati

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.04.21. | 11:27

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 18:30
Torino - Napoli
ID: 5550984

Torino se još nije izvukao iz 'egzistencijalnih' problema koje imaju, premda su se maknuli iz nesigurne zone. U goste im dolazi zahuktali Napoli koji je s 5:2 otpremio Lazio u posljednjem kolu te će ići na nastavak niza kako bi se domogli Lige prvaka. Torino ih neće propustiti tako lako jer Belottijevoj momčadi trebaju bodovi - ali Gattusovim momci treba još i više te bi to moglo presuditi. Torino je zabio i u Napulju, a mišljenja smo kako će i danas pa tipujemo na oba gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.7)
Fiksevi dana
PORTUGALSKA 1. LIGA | 20:00
Benfica - Santa Clara
ID: 5550654

Benfica je zaostala za svojim standardnim protivnicima (Sporting, Porto) u portugalskoj Primeiri te će se za Ligu prvaka morati izboriti preko kvalifikacija, tj. ukoliko ih s treće pozicije ne skine Braga koja ima samo dva boda manje. Upravo je zbog tog lisabonskoj momčadi, dvostrukim prvacima Europe, presing doći do sva tri boda u ogledu protiv Santa Clare, sedmoplasirane momčadi koja ima 24 boda manje. U posljednja dva meča, gosti su uzeli bod te su jednom i slavili, što znači da se domaćin danas mora svojski potruditi kako bi zadržao svoje ambicije za Ligom prvaka. Jedinica na Benficu nam je najlogičnija opcija.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Lazio - Milan
ID: 5550985

Pravi derbi za kraj kola u Italiji. Lazio dolazi ranjen nakon težeg poraza, ali i Milan je u problemu. U prošlom kolu su poraženi od Sassuola, a ako nastave s lošim nizom, u pitanje bi mogao doći i plasman u Ligu prvaka. Rebić, Mandžukić i ekipa moraju se trgnuti, ali protivnik protiv kojeg se trebaju trgnuti nije ni najmanje bezazlen. Lazio je u zadnje vrijeme jako efikasan, a ukoliko danas žele upisati pobjedu morat će raditi napadati. Naš tip je 3+.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.65)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 21:00
Leicester - Crystal Pal.
ID: 5551363

Lisice su apsolutni favoriti u susretu protiv 13. momčadi prvenstva koja dolazi bez ikakvog motiva. Ipak, gosti su im u prvoj utakmici sezone otkinuli bod, što poziva na oprez. Međutim, i u toj utakmici Leicester je bio bolji pa i promašio penal. Tako da smo mišljenja da će Lisice ipak danas do punog plijena i mi tipujemo na njih.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.5)
Vrijedi probati
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 21:00
Eibar - Real Sociedad
ID: 5550218

Posljednje plasirani Eibar nema pretjerane šanse protiv Sociedada, tj. ne bih imao, ali Baskima fali mnoštvo igrača. Ipak, i u tim okolnostima trebali bi suzdržati sve napade domaćina. U posljednjih je pet susreta omjer 1:2:2 u korist gostiju, što znači da i Eibar može iznenaditi. Gostima nedostaje čak 13 igrača, a Eibar im je zabio gol u zadnjih sedam susreta pa ne vidimo razlog da to ne naprave i danas, stoga oba gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.9)

Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti