REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Tipovi dana: Tušo ne gubi u Bergamu, Barca se iskaljuje na bivšem klubu Igora Štimca, a u NBA-u pratimo broj koševa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.04.22. | 12:50

Evo što smo vam pripremili za danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Fiksevi dana
NBA - Play Off | 02:30
Dallas - Utah
ID: 6333921

Utah Jazz je iskoristio izostanak Luke Dončića i slavio u prvoj utakmici osmine finala u Dallasu, Bojan Bogdanović i Donnovan Mitchell bili su odlični, a sada žele ponoviti taj uspjeh i prebaciti seeiju u Utu s prednošću od 2:0. Hoće li Dončić zaigrati bit će poznato kroz današnji dan, no čak i da zaigra neće biti u potpunosti spreman te je ovo zaista velika prilika za Jazzere. U regularnom dijelu sezone omjer je bio 2-2, obje momčadi su slavile na domaćem parketu, no ovo je playoff. Stoga predlažemo na klađenje na broj koševa, više od 205…


Zbroj koševa

Tip: više (1.85)
Fiksevi dana
NBA - Play Off | 04:00
Golden State - Denver
ID: 6333922

Golden State Warriorsi uvjerljivo su slavili u prvoj utakmici osmine finala, a sad opet žele obraniti domaći teren. Nikola Jokić je odigrao dobru utakmicu, ali nije mogao sam, dok je goste uništio mladi Joordan Poole koji je zabio 30 koševa. Golden State Warriorsi su inače u jako dobroj formi, imaju šest uzastopnih pobjeda, a večeras se očekuje sedma. No, mi predlažemo klađenje na manji broj poena, margina je 223,5.


Zbroj koševa

Tip: manje (1.85)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 21:00
Atalanta - Verona
ID: 6329144

Božica je u krizi. U zadnja dva prvenstvena kola upisala je dva poraza, a ispala je i iz Europske lige, bolji u četrvtfinalu bio je RB Leipzig. Verona, pak, čvrsto drži sredinu talijanske prvenstvene ljestvice. Momčad Igora Tudora igra promjenjivo i u današnjem dvoboju je autsajder, no prethodni dvoboj u Bergamu završio je pobjedom Veroneza. Umorna je Atalanta, vjerujemo da naš Tušo neće izgubiti!


Dvoznak

Tip: X2 (2.5)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 21:00
Barcelona - Cadiz
ID: 6329246

Barcelona poraz s Eintrachtom i ispadanje iz Europske lige mora naplatiti na prvom sljedećem suparniku. Mora se na nekom Xavijeva družina iskaliti, pa makar to bio i davljenik Cadiz, nekadašnji klub Igora Štimca. Andalužani su 18., u zoni ispadanja, ali eventualnim bodom izjednačili bi se s Granadom i Mallorcom, a eventualnom pobjedom ih prestigli i stigli nadomak 15-plasiranom Getafeu. Neće se Cadiz braniti, ali bit će natjeran na obranu i vjerujemo u trijumf domaćih s najmanje dva pogotka razlike.


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.72)
Vrijedi probati
TALIJANSKA 2. LIGA | 20:30
Monza - Brescia
ID: 6328956

Na Uskrsni ponedjeljak u Italiji se igra 35. kolo Serije B, a derbi je sraz drugoplasirane Monze i četvrtoplasirane Brescije. Osim na ljestvici, gdje ih dijeli tri boda, blizu su i geografski, sat vremena vožnje. Kao što je manje-više poznato, Monzin je vlasnik Silvio Berlusconi, a klub operativno vodi Adriano Galliani, dokazani je to dvojac iz najslavnijih dana AC Milana. Naš Mirko Marić je naposudbi u Crotoneu, a za goste igra Marko Pajač, na klupi je Fran Karačić. Iako Brescia dolazi s pozitivnom nizom od šest kola bez poraza, vjerujemo u Monzu, koja ima šest pobjeda i poraz u zadnjih sedam kola.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.25)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti