JULIAN FINNEY/Action Images
JULIAN FINNEY/Action Images

Tipovi dana: Tottenham lovi Europu, a to se plaća dobrim tečajem

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.05.21. | 11:27

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 15:00
Newcastle - Arsenal
ID: 5564799

Arsenal ne može ići ni gore ni dolje, zapeo je na sredini ljestvice. Newcastle još nije matematički osigurao svoj opstanak, ali to će učiniti prije ili kasnije. Svrake su izgubile posljednjih šest utakmica protiv Arsenala. Istodobno u pet nisu zabili gol. Mišljenja smo kako svakoj tradiciji treba doći kraj te da će Svrake ovoga puta zabiti pa ćemo tipovati na oba gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.7)
Vrijedi probati
TALIJANSKA 1. LIGA | 15:00
Sassuolo - Atalanta
ID: 5564854

Sassuolo je vezao četiri pobjede, još uvijek ne odustaje od ideje odlaska u Europu, dok je Atalanta već dugo neporažena i nalazi se na pole positionu kada je riječ o utrci za Ligu prvaka. Momčad iz Bergama pobijedila je u osam prethodnih utakmica protiv Sassuola, svaki put s najmanje tri gola u meču. Plavo-crni bili su posebno učinkoviti u posljednja dva susreta - 4:1 i 5:1. Naš tip će biti vise od gola prvo poluvrijeme.


Zbroj golova prvo poluvrijeme

Tip: 2+ (1.97)
Fiksevi dana
RUSKA 1. LIGA | 18:00
Zenit - Lokomotiv M.
ID: 5566333

Derbi dviju najbolje plasiranih momčadi ruskog prvenstva. Pobjedom bi Lokomotiva u samom finišu otvorila prvenstvenu utrku, dok bi Zenit praktički osigurao naslov protiv najvećeg konkurenta. Prva utakmica u sezoni završila je bez golova, dok je u posljednje tri godine Zenit samo jednom svladao Lokomotivu na svom terenu. Izabranici Marka Nikolića vezali su pet pobjeda u gostima, Zenit ima tri kod kuće. Obje ekipe vole igrati ofenzivno pa ćemo tipovati na oba gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 20:15
Tottenham - Sheffield U.
ID: 5564800

Tottenham želi Europu dogodine, a da bi došli do nasušno potrebnih bodova Scheffield je idealan protivnik za to. S novim trenerom na klupi još uvijek su u igri, a protiv posljednjeplasirane momčadi Premier lige sigurno će pumpati gol razliku i ići na sva tri boda. Naš tip je hendikep domaćina.


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.82)
Vrijedi probati
FRANCUSKA 1. LIGA | 21:00
Monaco - Lyon
ID: 5564806

Monaco je u odličnoj formi. Povezao je sedam pobjeda i još uvijek je u igri za naslov, ali primarni cilj mu je osigurati Ligu prvaka, što će manje-više učiniti ako dobije Lyon. Prinčevi su zaboravili kad su primili posljednji gol. Je li to bilo prije devet utakmica?! Lyon je izgubio prethodne dvije utakmice i bod im neće puno značiti. Važna utakmica za Niku Kovača i njegov Monaco jer ih pobjeda ostavlja u igri za naslov. Iako je najrealnije igrati na golove, mi ćemo tipovati na Monaco.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.5)

Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti