EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Tipovi dana: Torino danas igra za ostanak, a Parma je već u Serie B

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 03.05.21. | 11:37

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA | 18:00
Mainz - Hertha
ID: 5565058

Mainz je na prvi pogled siguran, ali dok matematički ne osigura opstanak, neće se opustiti. A sve zahvaljujući seriji od sedam utakmica bez poraza (pet pobjeda, dva remija). Ekipa iz Berlina također se popravila, s dva trijumfa i neriješenim rezultatom u proteklih pet kola. Ove jeseni u njihovoj utakmici nije bilo golova. Ne očekujemo ljepoticu, ali više vjerujemo Mainzu pa igramo na dvoznak.

 


Dvoznak

Tip: 1X (1.5)
Fiksevi dana
TURSKA 1. LIGA | 19:30
Fenerbahče - Erzurum
ID: 5564753

Samo matematika drži Fenerbahče u utrci za naslov. Čini se realnijim pokušati ostati na drugom mjestu, što znači plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka. Pobijedio je u posljednje tri utakmice kod kuće, ali i Erzurum je popravio formu u gostima, o čemu svjedoče trijumfi nad Denizlijem i Gaziantepom. Na jesen je Fener slavio 3:0. Danas također očekujemo efikasan susret pa igramo na tri i više golova.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.6)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Torino - Parma
ID: 5564864

Jedna od ključnih utakmica za spas Torina. U Torino dolazi već prežaljena Parma koja je u posljednje četiri utakmice primila čak 14 golova. Domaćin je popravio formu i prije poraza od Napolija u četiri kola osvojio je osam od mogućih 12 bodova. Početkom siječnja bilo je 3:0 za Torino. Tipujemo na domaćina pa neka se tradicija nastavi.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.7)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 21:15
Burnley - West Ham
ID: 5564805

West Ham još uvijek ima priliku za plasman u Ligu prvaka. Međutim, nakon poraza od Newcastlea i Chelseaja, oni su puno manji. Momčad Davida Moyesa igra loše u gostima, gdje je zabilježila samo jednu pobjedu u posljednjih šest pokušaja. S druge strane, Burnley nije pobijedio na Turf Mooreu od kraja siječnja. Pobjeda domaćina je izgledna, ali mi ćemo se opredijeliti na golove.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.85)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 19:00
WBA - Wolverhampton
ID: 5564797

WBA je u protekla četiri kola osvojio sedam bodova, malo popravio šanse u borbi za opstanak, ali ta je misija i dalje teška, gotovo nemoguća. Momčad Sama Allardycea pretrpjela je samo jedan poraz u prethodnih šest mečeva na Hawthornsu. Vukovi su bezbrižni, ali nakon dvije minimalne pobjede u posljednjem kolu doživjeli su katastrofu od Burnleyja. Naš tip je dvoznak na domaćine ponajprije zbog forme.


Dvoznak

Tip: 1X (1.55)

Tagovi

Tipovi danaGermania Sport kladionicakladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti