Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Tipovi dana: Toplak zna kako sa Šibenikom, tvrdo prvo poluvrijeme u Southamptonu, iznenađenje Werdera

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.04.21. | 11:14

Pogledajte naš današnji listić.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 18:00
Lokomotiva - Šibenik
ID: 5564840

Vrlo važna utakmica za nogometaše Lokomotive. Ona u kojoj joj igraju samo tri boda, s obzirom na to da je posljednja u ligi. Do kraja je samo pet kola, a Lokosi u zadnja dva igraju protiv Osijeka i Hajduka. To znači da u sljedeća tri kola moraju ići maksimalno. Ako pobijede prepustit će fenjer Istri. Šibenačni dolaze bez nekoliko važnih igrača, ali i bez opterećenja, jer su pobjedom u prošlom kolu pratkički osigurali opstanak. Toplak je majstor za ovakve utakmice te je baš on glavni razlog zašto tipujemo na jedinicu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.25)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 21:00
Southampton - Leicester
ID: 5564796

Leicester je na trećem mjestu, a Southampton tek 15. Činjenica je da je domaća momčad izgubila četiri od posljednjih pet utakmica te da su uspjeli pobijediti samo Burnley s 3:2. Inače, Leicester je nedavno u polufinalu FA kupa dobio Southampton samo s minimalcem. Za očekivati je da će u ovom susretu igrati puno opuštenije. Sveci su ostali bez najboljeg igrača Dannyja Ingsa vjerojatno do kraja sezone, a mi smo uvjerenja da ćemo pobjednika u ovom dvoboju dobiti tek u drugih 45 minuta te da postoji realna mogućnost da mreže miruju u prvom poluvremenu.


Prvo poluvrijeme

Tip: X (2.1)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1. LIGA | 21:00
O.Marseille - Strasbourg
ID: 5564812

Trenutno Marseilleu mjesto koje vodi u Europu bježi samo bod. To znači da nepouzdani Strasbourg nema posebne šanse, odnosno da se Marseille smatra favoritom koji bi mogao četvrti put zaredom slaviti u međusobnim utakmicama. Zanimljivo je primijetiti da je tip oba gol dolazila pet puta zaredom na utakmicama u Strasbourgu. Ipak, tečaj 2,0 djeluje nam kao poklon bon na domaćina, a to moramo iskoristiti. Pa OM je osvajao Ligu prvaka, ne tako davno bili su u finalu Eruopske lige, stoga nije preteciozno očekivati da mogu svladati i Strasbourg.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
PORTUGALSKA 1. LIGA | 22:15
Porto - Famalicao
ID: 5566057

Čak kad bi i želio, Famalicao ne bi mogao reći da ima previše aspiracija protiv Porta u gostima. Istina, gosti ne igraju loše, mogli bi pružiti otpor, samo je pitanje koliko će izdržati pred drugom silom Primeire. Inače, Porto je posljednji međusobni susret dobio rezultatom 1:4 pa će Famalicao, koji se s domaćinom dva puta sastao u pet međusobnih susreta, vjerojatno pokušato sačuvati od rezultatskog poniženja. Nemamo tu što duljiti, naš odabir se zna, a vjerujemo da i vi dijelite naše mišljenje.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.4)
Vrijedi probati
NJEMAČKI KUP | 20:30
Werder Bremen - RB Leipzig
ID: 5564756

Da, riječ je o polufinalu, ali ovaj petak se ništa ne očekuje do uvjerljivog RB Leipziga u Bremenu. Sjećamo se samo kako je Werder od njih poražen ne tako davno rezultatom 1:4 pa razmišljamo o Nagelsmanovoj želji da svom klubu pruži priliku za osvajanje njemačkog kupa s više golova. Werder je ovdje po kvaliteti samo formalnost. No, posljednjih nekoliko dana u Leipzigu je bilo poprilično zanimljivo, a vjerujemo da postoji mogućnost da Werder to iskoristi. Znamo, malo je hazarederski, ali što će vam listić sa sve samim 'sigurnjacima'?


Dvoznak

Tip: 1X (3.5)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti