Tipovi dana: Tečaj 2,30 na najskuplju utakmicu u nogometu

Vrijeme Čitanja: 4min | uto. 04.08.20. | 11:51

Ovo smo izdvojili za danas iz ponude.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNI TIP |20:45| Brentford – Fulham (tip 1, tečaj 2,30)

Utakmica svih utakmica kod Engleza jer u pitanju je ogroman ulog. Osim samog ulaska u Premiership riječ je o utakmici koja Brentfordu kroz tri godine može donijeti 170 milijuna eura. Oni u današnjem susretu ne mogu računati na Karleisu, a Fulham će biti u punom sastavu jer će gotovo sigurno zaigrati njihova glavna udarna igla u napadu, Aleksandar Mitrović. Prednost je na strani Brentforda, odlična momčad za koju vjeruju da je najbolja u povijesti ovog kluba, a ove dvije momčadi su – smatraju poneki – trebali eliminirati West Bromwich s drugog mjesta ljestvice. Brentford je ove sezone slavio u oba međusobna ogleda i to bez primljenog gola, dok je iskustvo na strani Fulhama jer dosta igrača iz te momčadi okusile je slast pobjede u ovoj fazi natjecanja, kao i poraza. Brentford je favorit, a ulozi su ogromni.

NOGOMETNI TIP |18:45| Finn Harps – Shelbourne (dvoznak X2, tečaj 1,41)

Utakmica zaostatka iz trećeg kola, a sučelit će se šestoplasirani Shelbourne sa osmoplasiranim Finn Harpsom. Posljednji put ove su dvije momčadi igralwe prije više od dvije godine, a u tri utakmice gledalui smo sva tri remija, dva puta bez golova, jednom s dva gola na utakmici.

NOGOMETNI TIP |21:00| Chievo – Empoli (obje momčadi daju gol, tečaj 1,80)

Četvrtfinalni ogled gledamo između šestoplasiranog Chieva i sedmoplasiranog Empolija. Kvalitete teško imaju za ući u Serie A, ali bismo ovdje mogli gledati iznimno zanimljiv ogled, u najmanju ruku rezultatski neizvjestan. U obje međusobne utakmice ove sezone gledali smo remi s identičnim rezultatom 1:1, stoga bi ovo lako moglo završiti na lutriji jedanaesteraca. Iks u glavu preporuka je za one hrabrije, dok za ostale preporučamo okladu koja je prošla u obje utakmice ove sezone između ova dva suparnika – obje momčadi daju gol.

NOGOMETNI TIP |14:00| Jiangsu Suning – Dalian Pro (tip 1, tečaj 1,70)

Iako bi ovo trebao biti nešto izvjesniji susret od prvog danas spomenutog u Kini, i ovdje je favorit poprilično jasan. Drugoplasirani Jiangsu Suning na svom travnjaku mora uzeti sva tri boda protiv Daliana koji je startao porazom i remijem. Iako, treba naglasiti kako Jiangsu ne zna za pobjedu protiv Daliana posljednja tri susreta, a oba ogleda prošle sezone okončana su remijem.

TENISKI TIP |20:30| Kontaveit – Tig (tip 1, tečaj 1,27)

Estonka je favoritkinja u ovom meču, a nekoliko je razloga zašto tako samouvjereno tipujemo na nju. Kontaveit je 22. igračica svijeta, dok je Tit tek na 85. mjestu WTA ljestvice, uz to Kontaveit je bila u boljoj formi na kvalitetnijim turnirima prije koronavirus pauze, a i Estonka je slavila u njihovom posljednjem međusobnom dvoboju koji, ruku na srce jest bio davno prije pet godina u Vancouveru. Ukupno je 1:1 u međusobnim okršajima.

TENISKI TIP |17:30| Martić – Van Uytvanck (tip 1, tečaj 1,40)

Hrvatska tenisačica prva je nositeljica na turniru u Palermu. Nakon Donne Vekić očekujemo i drugu Hrvaticu u sljedećem kolu jer Van Uytvanck nije njezina razina. Trenutno 57. igračica svijeta jednom se susrela sa Splićankom i izašla poražena, bilo je to prije dvije i pol godine na Australian Openu. Martić ju je ostavila bez osvojenog seta, a to očekujemo i danas, gotovo pola godine nakon posljednjeg službenog meča za Martić.

SNOOKER TIP |15:30| Maguire – Gould (tip 1, tečaj 1,30)

Danas imamo i jedan par World Championshipa u snookeru, posljednjeg od tri najveća –  Triple Crown – turnira. Iako iskusniji i stariji, Martin Gould teško će do pobjede u ovom ogledu. S druge strane mu stoje deveti igrač svijeta, Stephen Maguire koji je osvojio posljednji turnir koji je igrao. To je bila riječ o Tour Championshipu, ne-ranking turniru, ali onaj koji okuplja igračku kremu, a dovoljno govori činjenica kako je pobijedio dvojicu od tri najbolja igrača svijeta trenutno, palii su Neil Robertson i najbolji igrač svijeta Judd Trump, da bi u finalu srušio Allena. Jedina stvar koja je vrlo bitna naglasiti za ovaj dvoboj je činjenica da je Gould slavio u posljednjih pet uzastopnih međusobnih mečeva protiv Maguirea. Ukupan omjer iznosi 8-4 za vremešnog Goulda, trenutno 61. igrača svijeta na Touru.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Tipovi danatipovi danaprijedlozi i tipovikladionicabet vodičbet analiza

Ostale Vijesti