REUTERS/Peter Cziborra
REUTERS/Peter Cziborra

Tipovi dana: Talijanima danas utjeha, Finci slave protiv BiH

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.06.22. | 13:05

Evo kakav smo vam listić složili za danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
GSW ROLAND GARROS - zemlja | 15:05
I.Swiatek - C.Gauff
ID: 6437849

Prvi reket svijeta protiv 23. Poljakinja Iga Swiatek je najbolja tenisačica svijeta koja je do sada osvojila jedan Grand Slam, Roland Garros 2020. godine kada je u finalu svladala također Amerikanku Sofiju Kenin sa 6-4, 6-1. Swiatekova danas ima priliku stići do svoje druge Grand Slam titule i učvrstiti prvo mjesto protiv kojoj je ovo uvjerljivo najbolji rezultat na Grand Slamovima (dosadašnji najveći uspjeh joj je četvrtfinale).


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.2)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 15:00
Armenija - Irska
ID: 6436982

Iza obje reprezentacije su razočaravajuće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a sada imaju prilično prolazu grupu za plasman u elitni rang Lige nacija. Uz Armeniju i Irsku u skupini su još traumatizirani Ukrajinci, ali i traumatizirani Škoti od poraza od Ukrajine u dodatnim kvalifikacijama za Katar 2022. Ovo će biti tek treći susret ove dvije reprezentacije u povijesti. U kvalifikacijama za Euro 2012. Irska je pobijedila Armeniju s 2:1 i 1:0 izborila plasman u Ukrajinu i Poljsku, a tamo je onda izgubila sve tri utakmice u skupini s Hrvatskom, Italijom i Španjolskom. Ipak danas vjerujemo više Ircima.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.9)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 18:00
Mađarska - Engleska
ID: 6437054

Nakon Eura 2020, Mađarsku je ponovno zapela 'skupina smrti'. Prije godinu dana na Euru su igrali s Portugalom, Francuskom i Njemačkom, sada u Ligi nacija igraju s Njemačkom, Italijom i Engleskom. Tada su igrali odlično, unatoč ispadanju, a sada još na raspolaganju imaju najboljeg igrača Doninika Szoboszlaia. Ipak, viceprvaci Europe su u ovom dvoboju prilični favoriti. Sve osim dvojke na Englesku predstavljalo bi iznenađenje.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 18:00
Finska - BiH
ID: 6437037

Pred nama je dvoboj dvije izjednačene reprezentacije koje su se susrele i u kvalifikacijama za Katar 2022. Dvoboj u Finskoj završio je rezultatom 2:2, a utakmica u Zenici 3:1 pobjedom Finske koja je tako skupinu završila na trećem mjestu s bodom manje od druge Ukrajince, a Zmajevi na četvrtom, s četiri boda manje od Finske. Prema tome, Skandinavci su i danas blagi favoriti.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.8)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Italija - Njemačka
ID: 6437052

Europski prvaci nisu izborili plasman na Svjetsko prvenstvo, potom ih je u Finalissimi razbila Argentina (0:3) i sada se žele vratiti na pobjedničke staze, u natjecanju u kojem brane 'broncu'. Njemačka od Konfederacijskog kupa 2017. nije ostvarila značajan reprezentativni rezultat, na zadnjem Euru izgubili su u osmini finala, a na Svjetskom prvenstvu 2018. kao i na prve dvije Lige nacija nisu prošli grupu. No, Elf od poraza protiv Engleske na Euru ima osam pobjeda i remi u prijateljskoj utakmici protiv Nizozemske. Vjerujemo danas malo više u Talijane.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (3.3)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipovitipovitipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenje

Ostale Vijesti