REUTERS/Denis Balibouse
REUTERS/Denis Balibouse

Tipovi dana: Španjolci i Portugalci će slaviti, pridružit će im se Norvežani, a bit će i X

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 12.06.22. | 11:12

Evo što vam preporučamo danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Španjolska - Češka
ID: 6448656

Španjolska nogometna reprezentacija je u prošlom kolu pobijedila Švicarsku i tako je nakon dva remija stigle do prve pobjede u skupini. Na toj utakmici je oduševio Gavi, a sada preostaje za vidjeti koliko veznjak Barcelone može protiv češke selekcije koja je na četiri boda iz tri utakmice, ali i koja je poražena u zadnjoj utakmici protiv Portugala.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA A | 20:45
Švicarska - Portugal
ID: 6448637

Portugalci s vrha skupine gledaju na ostatak društva u Grupi 2 Lige nacija. Izabranici Fernanda Santosa imaju na svom kontu sedam bodova i u velikom su naletu nakon što su u zadnjoj utakmici s 2:0 slavili protiv Češke, dok su prije toga s 4:0 stradali Švicarci. A potonji su u nezavidnoj situaciji budući da su na dnu skupine bez bodova iz tri utakmice, pa se sigurno nadaju pokojem bodu na svom terenu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA B | 18:00
Norveška - Švedska
ID: 6448476

Norveška iz tri utakmice ima sedam bodova i na vrhu je skupine u kojoj su još i Srbija, Slovenija i njihov večerašnji protivnik Švedska. Norvežani imaju dobru priliku da i protiv Šveđana uzmu bodove, budući da švedska selekcija nije u nekoj bajnoj formi. Haaland i društvo su favoriti pred svojim navijačima, no Šveđani će htjeti popraviti dojam nakon samo jedne pobjede u tri utakmice.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 15:00
Sj.Irska - Cipar
ID: 6448485

Sjeverna Irska u tri do sad odigrane utakmice ima tek jedan bod, isto kao i Cipar protiv kojeg igraju danas. Nogometaši Sjeverne Irske su s obzirom na razočaravajuće rezultate i činjenicu da igraju pred domaćim navijačima u ulozi velikog favorita i simpatični Cipar će teško s terena izaći neporažen.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.6)
Fiksevi dana
LIGA NACIJA C | 18:00
Gruzija - Bugarska
ID: 6448488

Gruzijci naprosto briljiraju u ovom izdanju Lige nacija. U sve tri do sada odigrane utakmice su gruzijski nogometaši zabilježili pobjede i sada protiv Bugara žele nastaviti svoj savršeni niz. Bugarska nogometna selekcija je pak u sasvim suprotnom raspoloženju, u tri utakmice imaju dva remija i jedan poraz pa će htjeti ušićariti nešto protiv zahuktalih Gruzijaca.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.6)

Tagovi

Tipovi danatipovi dana

Ostale Vijesti