REUTERS/Lisi Niesner
REUTERS/Lisi Niesner

Tipovi dana: Sarajevo osvaja Kup, HSV slavi u prvoj utakmici za povratak među elitu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.05.22. | 13:32

Pogledajte što smo za danas pripremili...

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 20:45
Everton - Crystal Palace
ID: 6406626

Everton je i dalje u opasnosti da ispadne u nižu ligu. Burnley, koji je na vodećem mjestu crvene zone za klubom iz Liverpoola zaostaje samo dva boda, dok 17. Leeds ima tek bod manje. Crystal Palace je siguran na 13. mjestu stoga može rasterećeno igrati u gostima. Palace je, međutim, u zadnja dva navrata pobjeđivao Everton koji ima imperativ pobjede u ovom ogledu. Zato vam serviramo ovaj 'as' kao Ivanišević.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 21:00
Aston Villa - Burnley
ID: 6406519

Za Burnley je ovo šansa da preživi u prvom razredu engleskog nogometa, dok Aston Villi ova utakmica ne igra za ništa. No, razlika u kvaliteti je sigurno na strani domaćina pa će se gosti morati itekako oznojiti za pobjedu. Vidjet ćemo koliko će igrači Stevena Gerrarda biti motivirani u ovom susretu. Mi bi ovdje oba daju probali...



Oba tima daju gol

Tip: da (1.8)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 21:00
Chelsea - Leicester
ID: 6406621

Nogometašima Chelseaja ova utakmica poslužiti kao prilika za proslavu novog sudjelovanja u Ligi prvaka. Chelsea je prvu utakmicu lagano riješio pobjedom 3:0 golovima Rudigera, Kantea i Pulišića, dok je u finišu prošle sezone bilo 2:1 na Stamford Bridgeu. Lisice su posljednji put kao gost slavile protiv Plavaca u sezoni 2018./2019., zahvaljujući pogotku Vardyja. I ovdje bi probali da će svatko po gol zabiti.



Oba tima daju gol

Tip: da (1.68)
Fiksevi dana
NJEMAČKA 1.LIGA - PLAY OUT | 20:30
Hertha - HSV
ID: 6406018

HSV je u nizu od četiri pobjede u kojima su pobjeđivali Rostock, Hannover, Ingolstadt te Regensburg i dali si priliku da pokušaju izboriti ulazak u viši rang. Hertha je pak sasvim suprotnog raspoloženja, u zadnje četiri utakmice su zabilježili dva poraza, remi te pobjedu. Ako je suditi po formi, onda je momčad iz Hamburga bliže pobjedi no to treba dokazati i na terenu. Baš zato ne bi bilo loše odigrati ovako visok tečaj na svom listiću...



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (3.3)
Fiksevi dana
BiH KUP | 19:00
Sarajevo - Velež
ID: 6409700

Sarajevu je trenutni cilj osvajanje Kupa BiH budući da su izgubili od Širokog Brijega s 2:0 i remizirali u derbiju sa Željezničarom. Velež je pak u korektnoj formi, u zadnja tri susreta je momčad iz Mostara zabilježila dvije pobjede, protiv Tuzle i Rudara, dok je izgubila u derbiju od Zrinjskog. No, prednost ipak ide Sarajevu u ovom susretu.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.7)

Tagovi

Tipovi danatipovi danaGermania Sport kladionicaGermania Sportkladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti