Bane T. Stojanovic/PIXSELL
Bane T. Stojanovic/PIXSELL

Tipovi dana: Roland Garros i ABA liga u prvom planu, u novčaniku je listić koji nema manu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.05.22. | 10:59

Pogledajte što smo danas odigrali.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
GSM ROLAND GARROS - zemlja | 20:50
C.Alcaraz - S.Korda
ID: 6426472

Nema tko mladu španjolsku zvijezdu ne naziva budućim brojem jedan. Kako on igra, to je neviđeno, a mnogi smatraju da ako ga ozljede zaobiđu i ako nastavi i dalje rasti u svojoj igri da mu je samo nebo granica. Korda je dobar igrač, kvalitetna i opasan protivnik, ali Alcaraz i zemlja… Tu ne bi trebalo biti previše pitanja što odigrati. Tečaj u Germaniji zaista je primamljiv, baš kao i ostala ponuda s tog meča. Iako Germanija ima najveći tečaj na jedinicu, mi smatramo da će Španjolac danas lako do pobjede i da će zbrog gemova biti manji.


Zbroj gemova meč

Tip: manje (1.85)
Fiksevi dana
HRVATSKA 2. LIGA | 17:30
NK Sesvete - Jarun
ID: 6425939

Pred nama je posljednje kolo druge lige u Hrvatskoj. Natjecanje koje će iduće sezone promijeniti svoje ime poslalo je Varaždin u 1.HNL, te s druge strane poslalo čak pet momčadi u treći razred. Među tim klubovima su i Sesvete, dok je Jarun sačuvao renome ugodnog iznenađenja druge lige. Uloga nema, igra se za nogomet i za dojam, očekujemo ako ništa, dobar nogomet. Vjerujemo da golova neće nedostajati, stoga tipujemo u tom smjeru.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.7)
Fiksevi dana
BiH 1. LIGA | 20:00
Velež - Sarajevo
ID: 6426218

Sarajevo ne moće ni gore ni dolje, za njih je prvenstvo, barem što se pozicije tiče - završeno. Isto vrijedi i za Velež koji eventualno može preskočiti Željezničar jer su samo dva boda u minusu iza momčadi iz prijestolnice, no razlika između pete i šeste pozicije je nikakva. Očekujemo tvrdih prvih 45 minuta, baš kao da neće biti previše golova...


Zbroj golova na utakmici

Tip: 0-2 (1.46)
Fiksevi dana
IRSKA 1. LIGA | 21:00
Shamrock R. - Shelbourne
ID: 6426493

Iako je prošlo gotovo petnaest godina, navijači Hajduka neće po dobrome pamtiti Shelbourne, barem ne do nekog uzvrata u Europi. Irci su dan-danas prosječni prvoligaš dok je Shamrock kao prvoplasirani trenutno najizgledniji kandidat za naslov prvaka. Sve osim pobjede domaćih bilo bi osjetno iznenađenje. Jedinica ko’ kuća!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
ABA LIGA - play off | 20:00
Crvena Zvezda - Partizan
ID: 6426446

Finale ABA lige! Svi znaju za onu ‘finala se ne igraju, finala se pobjeđuju’, ali kad bi se danas nekome morala dati uloga favorita, onda bi to bila Zvezda. Posljednje vrijeme igraju jako dobro, samo ih je Cedevita Olimpija (u produžecima) uspjela iznenaditi, dok su prije toga bili na zavidnoj razini. Partizan, s obzirom na ulaganja i momčad kakvu Obradović ima, može još više.U posljednjih pet utakmica imaju dva poraza (Bursaspor, Budućnost), a baš u tome leži glavni razlog zašto se danas na njih gleda kao velike favorite. Germania je spremila sjajan tečaj na jedinicu, mi ju nećemo propustiti.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.6)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti