Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Tipovi dana: Puljani će napokon zabiti gol, a Sosa neće izgubiti od Pongračića i Haalanda

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.04.22. | 13:20

Danas smo vam pripremili nogomet i košarku

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Fiksevi dana
ABA LIGA | 20:00
Split - Zadar
ID: 6310933

Split i Zadar su 29. ožujka igrali međusobni susret u okviru HT Premiejr lige i u njemu je slavio Zadar s pola koša razlike. Međutim, dva kluba sada ulaze u ovaj okršaj s porazima u proteklim utakmicama. Zadar je poražen od Mege i to na svom parketu, dok su Splićani izgubili nemoguće protiv Cibone. Na Gripama nas očekuje neizvjesna utakmica, ali vjerujemo u pobjedu domaćina, nedavno nesretno poražeih u Draženovu domu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
HRVATSKA LIGA ZA PRVAKA | 18:00
Cedevita Junior - Cibona
ID: 6310747

Cedevita Junior je u osnovnom dijelu sezonu uspjela iznenaditi Cibonu i to u utakmici u kojoj je već do poluvremena sve bilo riješeno. No, Cibona je ipak favorit u ovom susretu, Vukovi su u prošloj utakmici nakon produžetka svladali Split u utakmici u kojoj su u jednom trenutku gubili i 21 razlike. Cedevita će sigurno tražiti svoju šansu, pa nije isključeno niti da se dogodi novo iznenađenje u Ligi za prvaka.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.7)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 18:00
HNK Gorica - Istra 1961
ID: 6311243

Preporodio je Samir Toplak Goricu, nakon poraza na Poljudu imaju Turopoljci tri pobjede i remi, sve bez primljenog pogotka. Puljani, pak, ne znaju za pobjedu baš od sraza s Goricom 28. siječnja, još dok je na suparničkoj klupi bio Krunoslav Rendulić. Otad je Istra 1961 osam kola bez pobjede, po četiri remija i četiri poraza, bolji dojam nego bodovni ulov, s obzirom na minimalne poraze od Dinama i Osijeka, ali i 1:1 protiv Hajduka. Momčad Gonzala Garcije nije zabila u zadnja tri kola, vjerujemo da večeras hoće, u Velikoj Gorici Zeleno-žuti tradicionalno dobro igraju... No, zabit će i domaćini, pa nam se čini da vrijedi probati igrati na oba daju gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.8)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 21:00
Sevilla - Granada
ID: 6310486

Tko nije vidio Granadu, nije vidio ništa, a tko nije vidio Sevillu, ne zna što je ljepota! Tako Andalužani reklamiraju turistima svoja dva najljepša grada (o ukusima se ne raspravlja), a mi vjerujemo u momčad Ivana Rakitića. Četiri utakmice u La Ligi Sevilla je bez pobjede, tako da Granada mora pasti. U 14 ovosezonskih domaćinstava u prvenstvu Sevilla ima 10 pobjeda i četiri remija. Prema tome... Dabome!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.55)
Vrijedi probati
NJEMAČKA 1. LIGA | 20:30
Stuttgart - Dortmund
ID: 6310468

Kvaliteta je na strani gostiju, no domaćima se vraća Borna Sosa, a to je iz perspektive hrvatskih pratitelja nogometa najvažnije. Istina, Dortmundu ova utakmica na red dolazi poslije više nego neugodnog poraza od RB Leipziga (1:4) i remija s Kölnom, pa očekujemo da će nervozno jurišati po sva tri boda, što bi Švabe trebale iskoristiti da ostanu neporažene. Vjerujemo u osovinu Sosa-Kalajdžić, poglavito ako Marin Pongračić ostane na klupi gostiju.


Dvoznak

Tip: 1X (2.1)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti