REUTERS/Leonhard Foeger
REUTERS/Leonhard Foeger

Tipovi dana: Prepoznali smo dva 'iksa' koje vrijedi probati, a ostalo vam je laganica

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 24.07.22. | 12:55

Možemo se pohvaliti da smo jučer pogodili svih pet parova! Prema tome...

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
ELITNE PRIJATELJSKE | 20:45
Sporting - Sevilla
ID: 6525505

I portugalsko i španjolsko prvenstvo počinju drugi vikend kolovoza, no bit će ovo jak test za domaćina u Lisabonu te goste iz Andaluzije predvođene našim Ivanom Rakitićem. Prošle subote Sevilla je remizirala s Tottenhamom, dok su zeleno-bijeli Lavovi u zadnjih deset dana odigrali već četiri pripremna dvoboja, dakako, u kombinirtanim postavama: pobijedili su samo Romu (3:2), izgubili od Portimonensea (0:2), a remizirali s Union Saint-Gilloiseom i Villarrealom (po 1:1). Bit će i tu remi, vrijedi probati...


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.15)
Fiksevi dana
DANSKA 1. LIGA | 18:00
Aalborg - FC Kopenhagen
ID: 6522276

U Danskoj je na raspoedu 2. kolo prvenstva kao i u Hrvatskoj, a sučelit će se dva kluba koja su poražena na startu: Kopenhagen doma protiv Horsensa (0:1), a Aalbog u gostima kod Viborga (1:2). Zadnji put su se današnja dva suparnika susrela na Parkenu i trijumfirao je domaćin 3:0, no ne samo to, Kopenhagen je neporažen u pet zadnjih nadmetanja s Aalborgom, uz gol razliku 12-5. Dakle, preporučamo dvojku...


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
AUSTRIJSKA 1. LIGA | 17:00
Rapid - Ried
ID: 6521645

Počelo je austrijsko nogometno prvenstvo, a Rapid otvara novu kampanju na svom Allianz Stadionu protiv Rieda, kojeg je u deset prethodnih domaćinstava svaki put pobijedio. Devet od zadnjih deset nadmetanja tih dvaju suparnika padao je barem po jedan pogodak na obje strane, pa vjerujemo da će tako biti i danas, poglavito što su Zeleni oslabljeni za Roberta Ljubičića, koji je prešao u zagrebački Dinamo.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.68)
Fiksevi dana
BiH 1. LIGA | 21:00
Zrinjski - Željezničar
ID: 6522457

Novu sezonu Premiejr lige Željezničar je otvorio remijem, a Zrinjskom će ovo biti treća utakmica sezone, nakon što je prvak u kvalifikacijama za Ligu prvaka izgubio od Šerifa, a u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige svladao Tiranu u Tirani 1:0. Zrinjski je prošle sezone slavio u sve tri međusobne utakmice, s ukupnom gol-razlikom 8:2, a Željo posljednju pobjedu pamti s kraja 2020. Dakle, fiks 1.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.35)
Vrijedi probati
SLOVENSKA 1. LIGA | 20:15
Mura - Domžale
ID: 6521585

Uvijek zanimljivo prvenstvo Slovenije zbog velikog broja hrvatskih nogometaša. Mura je novu sezonu otvorila 0:2 porazom od Olimpije, ali bilježi prolaz nad Sf. Gherogheom u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu i remi sa St. Partricksom drugom pretkolu. Domžale je na otvaranju odigralo 0:0 s Celjem. U prošloj sezoni obje momčadi slavile su na domaćem terenu, a dvije utakmice završile su neodlučeno. Vrijedi probati da će i ove nedjelje završiti bez pobjednika!


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.3)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipovitipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti