Reuters/Jason Cairnduff
Reuters/Jason Cairnduff

Tipovi dana: Porto postaje prvak, Crystal Palace osigurava ostanak, a Toulouse i Almeria povratak

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.04.22. | 11:26

Evo današnjih zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
PORTUGALSKA 1. LIGA | 19:00
Braga - Porto
ID: 6347511

Pobijedi li Porto, imamo vjerojatnog novog prvaka Portugala, jer drugoplasirani Sporting iz Lisabona, koji zaostaje devet bodova, kasnije navečer dočekuje Boavistu s našim Petrom Musom. Porto je, dakle, prvi, a Braga četvrta, 10 bodova iza trećeplasirane Benfice, osam ispred petoplasiranog Gil Vicentea. Dakle, Braga igra za prestiž. Porto je, pak, prošli tjedan preko Sportinga ušao u finale portugalskog Kupa. U zamahu su Plavi, u momentum, kako bi rekli Amerikanci citirajući stare Latine. Dakle, dvojka kao kuća!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.05)
Vrijedi probati
PORTUGALSKA 1. LIGA | 21:30
Boavista - Sporting
ID: 6347497

Sportingov rival Porto igra prije i Sporting će znati treba li mu uopće išta kod Boaviste, drugog kluba iz Porta. Trećeplasirana Benfica, pak, pet je bodova iza lisabonskih lavova, a važno je ostati drugi zbog izravnog plasmana u Ligu prvaka. Boavista je 12. od 18. Klubova, ali napad joj predvodi naš Petar Musa, bivši mladi hrvatski reprezentativac, koji je ove sezone zabio 10 golova u 26 nastupa, pridodao i tri asistencije. Kako vjerujemo da će Porto slaviti u Bragi, tipujemo I da Musina Boavista neće izgubiti od Sportinga. Vrijedi probati, dobar je tečaj!


Dvoznak

Tip: 1X (2.7)
Vrijedi probati
FRANCUSKA 2. LIGA | 20:45
Toulouse - Niort
ID: 6347196

Toulouse je prvi, s osam bodova prednosti ispred trećeplasiranog Auxerrea, koji ima utakmicu više I domaćin bi večerašnjom pobjedom osigurao povratak u Ligue 1, jer još su tri kola do kraja. Niort je deseti, može si samo kozmetički popraviti ili pokvariti plasman, ali šest je kola već bez poraza (dvije pobjede, četiri remija), nije ih lako svladati. Toulouse je također šest kola neporažen, ima četiri pobjede i dva remija i logično je da večeras otkloni sve dvojbe oko svog cilja ove sezone. Jedinica je sigurna, ali vrijedi probati da neće biti više od dva gola, pritisak je pritisak i učinit će svoje!


Germania kombinacije

Tip: 1 i 0-2 (3.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 21:00
Crystal Palace - Leeds
ID: 6347711

U zadnje četiri utakmice Leeds ima tri pobjede i remi, slavio je na zadnja dva gostovanja, kod Wolvesa i Watforda, 3:2 i 3:0, drži 16. mjesto sa četiri boda više od Evertona, koji je 18. Palace, pak, trenutno drži 14. mjesto, s osam bodova više od Evertona i četiri od svog večerašnjeg suparnika, a k tome je i u negativnom nizu od triju poraza (Leicester, Chelsea, Newcastle). No, vjerujemo u domaćina, da će pobjedom riješiti pitanje ostanka u Premier ligi.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.35)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 2.LIGA | 21:00
Almeria - Gijon
ID: 6347905

Trećeplasirana Almeria osigurala je doigravanje za povratak u Primeru, ali pobjedom se može vratiti na drugo mjesto, koje izravno vodi u viši rang. Bivši prvoligaš Sporting iz Gijona, pak, na 17. je mjestu od 22 kluba, ne može ispasti, a pitanje je koliko je motivirani pomrsiti račune domaćinu. Izgleda nam kao zicer!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.55)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti