Reuters/Lee Smith
Reuters/Lee Smith

Tipovi dana: Polovičan učinak Bavaraca, tvrdo ne Turf Mooru uz tečaj 5.80

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.04.22. | 11:37

Evo što smo pripremili za danas.

 U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Fiksevi dana
LIGA PRVAKA | 21:00
Villarreal - Bayern
ID: 6302493

Bez obzira što dolaze na gostujući teren, bavarski je sastav favorit u ovom okršaju protiv Villarreala. Španjolci su u slaboj formi, izgubili su od Cadiza i Levante u španjolskom prvenstvu stoga će defenzivom pokušati izmoriti Nijemce. Bayern na ovu utakmicu dolazi nakon uvjerljivog slavlja nad Freiburgom u okviru njemačke Bundeslige. Očekujemo slavlje gostiju, jedni su od glavnih favorita da otiđu do kraja.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.65)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 20:30
Burnley - Everton
ID: 6301669

Everton je u engleskom prvenstvu na 17. poziciji, posljednjoj iznad zone ispadanja. Burnley je pak četiri boda ispod stoga je za očekivati da ćemo gledati žestoku borbu dva kluba koja se bore da ostanu u prvom razredu engleskog nogometa. Posljednja utakmica ovih dvaju protivnika u studenom prošle godine završila je pobjedom Evertona 3:1, a sigurno da bi Frank Lampard odmah potpisao da se taj rezultat sada i ponovi. No, ako Pope, koji je jedan od najboljih engleskih vratara, danas bude na razini, ni tri Richarlisona mu ne mogu zabiti pogodak. Inače, domaćinu 'gori pod nogama', navijači ne mogu preboljeti Oršića, a danas se očekuje da glavni igrači na terenu budu Wout Weghorst i Maxwel Cornet. Germania je spremila sjajan tečaj na domaćina, mi ga sigurno nećemo propustiti. Očekujemo tvrdu utakmicu na početku i dobivanje konačnih odgovora u nastavku utakmice, stoga oni hrabriji neka probaju ovako kao i mi danas.


Poluvrijeme - Kraj

Tip: X/1 (5.8)
Vrijedi probati
EUROLIGA (M) | 19:30
Efes - Bayern
ID: 6303033

Fenerbahçe je u prošlom kolu pobijedio Bayern, a s obzirom na kvalitetu protivnika, Bavarci bi mogli zabilježiti i drugi poraz zaredom. Turci su favoriti, a imat će i motiv više jer je zadnji meč ova dva kluba završio pobjedom Bavaraca 83:71. Osim toga, Bayern uopće ne igra uvjerljivo u posljednje vrijeme. Efes će se na ovoj utakmici ozbiljno uigravati za doigravanje koje je uskoro na rasporedu, a Kruno Simon, koji bi trebao dobiti pristojnu minutažu, mogao bi danas biti veliki problem za Bayern. Očekujemo dobru utakmicu, ali i pobjedu turskog sastava.


Pobjeda u oba poluvremena

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2. LIGA | 20:45
Middlesbrou. - Fulham
ID: 6302320

U posljednjoj utakmici ova dva sastava rezultat je bio 1:1, a gostima koji jure prema povratku u prvoligaško društvo neće biti nimalo lagano na ovom gostovanju. Middlesbrough je povezao pet uzastopnih pobjeda na svom travnjaku i pokušat će sve da taj niz nastave i protiv prvoplasiranog Fulhama. Tipujemo na golove, a ako Mitro bude 'on fire', on sam može biti ključan da se prebaci ova današnja 'magična' brojka.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (2.05)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2. LIGA | 20:45
Nottingham - Coventry
ID: 6302288

Dvoboj osmog i 11. kluba engleske druge lige u kojemu je domaćin ipak u statusu favorita. I to ne samo na račun igranja pred domaćim navijačima nego i zbog toga jer je u prethodnih pet utakmica ostvario četiri pobjede i tek jedan poraz. Coventry igra u sasvim suprotnoj formi, u istom periodu je ostvario samo jednu pobjedu, uz dva poraza i dva remija. Jedinica, pa kud puklo!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti