DAVID RAMOS/Action Images
DAVID RAMOS/Action Images

Tipovi dana: Nijemci i Španjolci fokus su dana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.06.21. | 12:01

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 18:00
Slovačka - Španjolska
ID: 5661288

Luis Enrique se crveni zbog remija sa Šveđanima i Poljacima koje je upravo ova Slovačka dobila sa 1:2. Šveđani su dali samo jedan gol Slovacima koji su uistinu bili bez udarca u okvir gola, ali su zato loptu držali u svom posjedu., “sakrivši” ju od protivnika. Teško će biti Morati, a naročito Morenu koji je promašio penal u utakmici sa Poljacima. Međutim, vrijeme je da Španjolci odigraju dobru utakmicu, a Slovaci su protivnik po mjeri za vraćanje samopouzdanja. Mišljenja smo kako će Furija upisati uvjerljivu pobjedu, no zbog niskog tečaja igrat ćemo na čistu pobjedu.

 


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.3)
Vrijedi probati
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 18:00
Švedska - Poljska
ID: 5661287

Vjerovali ili ne, mreža Šveđana se još uvijek nije tresla na ovom prvenstvu, a ako uzmemo u obzir prijateljske i kvalifikacijske utakmice uoči turnira, za sedam godina su primili jedan jedini gol. Poljska je s druge strane u potpunosti podbacila na startu u porazu od Slovačke, ali se donekle iskupila remijem sa Španjolskom te će u posljednjem kolu ići na sve ili ništa, sve kako bi pronašli svoje mjesto među 16 najboljih timova kontinenta. Šveđani kao što smo napisali još nisu primili gol, možda je vrijeme za to, Poljacima treba pobjeda pa ćemo tipovati na oba gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.83)
Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 21:00
Njemačka - Mađarska
ID: 5661284

Die Mannschaft ponovo liči na sebe, na onu staru mašineriju koja funkcionira punih 90 minuta, koja je u drugom kolu demontirala Portugal sa 4:2. Nitko nije očekivao ovako raspucan ekipu Joachima Lowa, ali i to se dogodilo pa će Mađari vjerojatno u bunker kako bi iščupali bod, kao protiv Tricolora s kojima su odigrali za nevjerojatnih 1:1. Dogodilo se to unatoč činjenici koja kaže da je Francuska preko 60 posto vremena imala loptu u svojim nogama. Danas smo mišljenja kako će Nijemci upisati uvjerljivu pobjedu, ali kao kod Španjolske zbog niskog tečaja igrat ćemo na čistu pobjedu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.3)
Vrijedi probati
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 21:00
Portugal - Francuska
ID: 5661289

Derbi skupine smrti dolazi u najgori tren za Ronalda i ekipu koja je u Munchenu pokupila šamar od Elfa, odnosno izgubila 2:4. Da tragedija bude veća u tom porazu gledali smo i dva autogola, pa će BenzemaGriezmann i Mbape biti jako oprezni u pristupu reprezentaciji koja je neosporno kvalitetna, unatoč rezultatu utakmice drugog kola. Mišljenja smo kako obje reprezentacije imaju kvalitetu za upisati sva tri boda, no tipovat ćemo na oba gol, a neka pobjedi bolji.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.92)
Fiksevi dana
COPA AMERICA | 23:00
Ekvador - Peru
ID: 5661290

Peru se dokazao protiv Kolumbije, pa njihova 2:1 pobjeda nad ovom selekcijom ukazuje na sve bolju formu ekipe. Ne djeluje Ekvador baš dobro, pa usprkos remiju sa Venezuelom u ovom trenutku djeluje kao manje sposobna ekipa. Naime, oni su prije toga samo u toku ovog mjeseca doživjeli dva poraza u kvalifikacijama za Mundijal, a zatim i u kontinentalnom natjecanju u utakmici protiv Kolumbijom. Očekujemo tvrdu utakmicu u kojoj je teško prognozirati pobjednika, ali ćemo malu prednost dati Peruu zbog dobre forme te tipujemo na dvoznak na njih.


Dvoznak

Tip: X2 (1.57)

Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti