Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Tipovi dana: Nema danas nula-nula, svi će zabijati, ziherica...

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 20.05.22. | 11:12

Pogledajte što smo za danas pripremili...

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 21:00
Real Madrid - Betis
ID: 6413686

Budući da još uvijek nije potpisao novi ugovor, teoretski bi ova utakmica mogla biti posljednja Luke Modrića na Santiago Bernabeu. Real je favorit, ali Betis je opasan. Uostalom, zeleno-bijeli su u posljednja dva dolaska u Madrid ostali neporaženi, obje utakmice su završile 0:0, stoga se mogu nadati dobrom ishodu i danas. Međutim, dajemo ruke u vatru da ne samo da neće završiti 0:0, nego da će obje momčadi zabiti...


Oba tima daju gol

Tip: da (1.48)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Torino - Roma
ID: 6413766

Ova utakmica je puno važnija za goste nego Jurićev Torino. Momčad hrvatskog trenera evenutalnom pobjedom može osigurati prijelaz s desetog na deveto mjesto. S druge strane, Romi pobjeda osigurava igranje iduće sezone u Europskoj ligi. Mourinhovu momčad još čeka i finale Konferencijske lige što je prilika da u vitrine ove sezone spreme i trofej, ali i tim putem osiguraju Europsku ligu, ako ne uspiju večeras. Također ne vjerujemo u 0:0, prema tome... Dabome!


Oba tima daju gol

Tip: da (1.63)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 21:00
Rayo Vallecano - Levante
ID: 6413673

Domaćinu nedostaju šestorica, a gostima četvorica prvotimaca. Levante će dogodine igrati Segundu, podosta igrača će promijeniti sredinu stoga bi danas šansu mogli dobiti neki mlađi igrači koji sigurno ostaju u klubu. Očekujemo otvorenu utakmicu, nema se razloga igrati 'na rezultat', tako da golova ne bi trebalo nedostajati.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.53)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 18:00
Istra 1961 - Slaven Belupo
ID: 6413587

Utakmica bez značenja za plasman jednog ili durgog kluba, Puljani će zavrpiti sezonu kao deveti, Koprivničani kao sedmi. Istra 1961 je igrala bolje nego što to rezultat pokazuje, u Puli se žele od ove sezone oprostiti pobjedom. Slaven se malo digao zadnje vrijeme, Zekić bi mogao malo zarotirati momčad, a neki bi se danas mogli i oprostiti od dresa Farmaceuta. Očekujemo zanimljiv ogled, a nadamo se golovima koje će nam uljepšati ovaj petak.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.77)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 20:05
Lokomotiva - Šibenik
ID: 6413592

Lokosi su jedna od onih momčadi koja svakome može zapapriti. Ovog ljeta se očekuje veliki transfer Kačavende, Kulenović će sigurno nastojati do još kojeg gola kako bi si poboljšao statistiku, ali Đaković, koji bi opet trebao biti na golu, mu sigurno neće ništa popustiti. Šibenik ostaje bez trenera Računice, ali i većeg djela momčadi pa tako oni igraju za što bolje 'dionice' na slobodnom tržištu ovog ljeta.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.62)

Tagovi

Tipovi danatipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti