REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Tipovi dana: Ne znamo tko će pobijediti večeras u finalu, ali znamo da oba daju

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.05.22. | 12:25

Pogledajte kakav smo listić za danas složili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA - Play Off | 19:00
Milano - Sassari
ID: 6427214

U prvom polufinalnom susretu, prednost boljih igara iz prošlosti svakako nameće Olimpiju za favorita. Bit će ovo prilika za osvetu Sasariju, koji je u 25. kolu Lige A, bio bolji, pri konačnih 92:90. Naravno, s obzirom na važnost utakmice ne očekuje se da i sada pršte koševi kao na spomenutom ogledu. Treba razmisliti o ponuđenim marginama.


Broj koševa Tim 1

Tip: više (1.85)
Fiksevi dana
TURSKA 1.LIGA - play off | 18:00
Darussafaka - Fenerbahče
ID: 6427226

Izgleda da su se puleni Aleksandra Đorđevića opustili poslije početne pobjede od 94:69. Na drugoj utakici polufinala, Darušafaka je nadmetanje uvela u nizvjesnu završnicu, i isplatilo joj se, pri rezulatu 81:82, mada je De Colo s fenomenalnih 24 poena bio statistički najbolji na parketu. Fenerbahče će zbog toga ovoga puta biti sigurno čvršći.


Konačan rezultat

Tip: 2 (1.38)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1.LIGA - Play Off | 15:15
Strasbourg - Monaco
ID: 6427901

Strasbourg je iznenadio Monaco, ili možda i nije na prvoj utakmici okončanoj sa 87:100. Naime, ove dvije momčadi su se tijekom ožujka sretale dva puta, igrajući u prvenstvu i polufinalu Kupa Francuske. Oba puta su igrali do produžetaka, pa sada očekujemo da Monaco bude čvršći u odbrani, kako bi spriječio enormnu raspucanost Strasbourga.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
BUGARSKA 1. LIGA - PLAY OFF I | 17:30
Botev Plovdiv - Beroe
ID: 6426019

Igra se za Konferencijsku ligu, a kad je međunarodna scena u pitanju, tu praštanja nema. Nije bilo ni prošli put, kad je završilo 1:1. Ako ćemo zanemariti kontekst jedne utakmice, onda treba reći da je momčad iz Plovdiva u toku sezone pratila Ludogorec i CSKA Sofiju. To znači da je se može tretirati kao blagog favorita, premda su ovakve utakmice uvijek teške i neizvjesne.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA | 21:00
Liverpool - Real Madrid
ID: 6426500

Ancelotti nema briga. Jedina je bio David Alaba, ali ga je talijanski stručnjak poštedio u prethodnom razdoblju, te se austrijski reprezentativac na vrijeme oporavio. S druge strane, Klopp će kako stvari stoje sve do početka sraza u Parizu brisati znoj sa čela, jer su i Fabinho i Thiago Alcantara pod upitnikom. A to bi moglo biti od ključnog značenja za ishod finala. Međutim, povijest je na strani Reala, pa da vidimo…


Oba tima daju gol

Tip: da (1.65)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipovitipovitipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenje

Ostale Vijesti