CHRISTIAN HARTMANN/Action images
CHRISTIAN HARTMANN/Action images

Tipovi dana: Mreže na Etihadu neće mirovati

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.05.21. | 12:18

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
TALIJANSKA 2. LIGA | 14:00
Monza - Lecce
ID: 5572504

Monza je četvrta, a Lecce drugi na tablici Serie B. Dakle, sve se vrti oko želje za ulaskom u elitu. Međutim, u prošlom kolu momčad Leccea poražena je od Citadelle, što nije dobro pred utakmicu s tvrdim suparnikom koji ih je u siječnju natjerao na remi. Bit će napeto, bez obzira na sve, a Monza će biti vrlo motivirana nakon dvije uzastopne pobjede! Naš tip će biti oba gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.65)
Fiksevi dana
NJEMAČKA 2. LIGA | 18:30
Holstein Kiel - Sandhausen
ID: 5572485

Kiel iza sebe ima 28 utakmica, a Hamburger, koji je treći, dva boda više, ali iz tri meča u plusu. Dakle, Sandhausenu, koji se brani od crvene zone, i Braunschweiga, raspored nikako ne ide na ruku. Svejedno, Kiel ih je u prosincu dobio s 0:2 pa će i ovaj put biti favorit. Inače, ta je utakmica obilježila prekid tradicije tipa oba gol. Mišljenja smo kako je domaćin bliže pobjedi pa igramo na jedinicu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2. LIGA | 20:15
Luton - Rotherham
ID: 5572578

Luton je na lagodnom 12. mjestu, dok Rotherhamu gori pod nogama na začelju, s tri boda zaostatka u odnosu na Derby, koji je prva momčad izvan opasne zone. Inače, Rotherham je u prošlom kolu remizirao s Blackburnom pa se nada dobroj igri s Lutonom koga od maksimalnog učinka u posljednjih pet utakmica dijele dva remija. Inače, domaći su posljednji međusobni susret u studenom pobijedili minimalno. Danas također tipujemo na manje golova.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 0-2 (1.9)
Fiksevi dana
LIGA PRVAKA | 21:00
Man.City - PSG
ID: 5572575

Na Parku prinčeva pitaju se kako pobijediti City u gostima i istodobno postići najmanje dva gola, ako ih nikada prije niste pobijedili ... Manchesteru je lakše. Ne samo da ima lijepu rezultatsku prednost, već se u 90 minuta domaće lige nije morao "lomiti", budući da je posao priveo kraju i čeka ga naslov. Budući da Guardiola iz prve utakmice ima kapital 1:2, gotovo možemo biti sigurni da će slavni trener odlučiti zadržati rezultat u posjedu lopte. Gosti moraju ganjati rezultat, a to otvara prostor domaćinima pa ćemo tipovati na oba gol.



Oba tima daju gol

Tip: da (1.62)
Fiksevi dana
EUROLIGA (M) - play off | 18:45
Efes - Real Madrid
ID: 5572955

U četvrtfinalnoj seriji trenutno je 2:2. To daje posebnu notu neizvjesnosti susretu u koji Efes ulazi kao domaćin. Turcima ovo puno znači, budući da su prva dva susreta dobili na svom parketu, a zatim izgubili u Španjolskoj. Ako je po toj logici, red je na njih. Ovdje bi trebalo dobro razmisliti o postavljenim marginama, jer se očekuje da se u reketu vodi bitka za svaku loptu, svaki skok! No, vjerujemo kako je Efes kvalitetniji pa tipujemo na njih.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.3)

Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti