EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Tipovi dana: Košarka i tenis u fokusu za početak tjedna

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.06.21. | 11:57

Nekoliko zanimljivih prijedloga za košarkaške i teniske sladokusce

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Fiksevi dana
GSM ROLAND GARROS - zemlja | 12:20
D.Schwartzman - J.Struff
ID: 5635082

Dogurali smo do osmine finala Roland Garrosa. Tamo se, između ostalih, susreću Diego Schwartzman i Jan-Lennard Struff . Argentinac I Nijemac do sad su igrali samo dvaput, no za ovaj tip je bitno naglasiti da je Schwartzman slavio na zemlji prije četiri godine na mastersu u Monte Carlu. Argentinac je veliki favorit, u dobroj je formi i trebao bi bez većih problema svladati 42. reketa svijeta na jedinom zemljanom Grand Slamu.


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.45)
Vrijedi probati
GSM ROLAND GARROS - zemlja | 16:05
R.Nadal - J.Sinner
ID: 5635083

Prvi favorit turnira, Rafa Nadal ,ulazi u drugi tjedan natjecanja uz ozbiljan izazov. Rafa je mladog Talijana Jannika Sinnera svladao do sada dva puta, prvi put prošle godine na Roland Garrosu (3:0), a drugi put prije manje od mjesec dana u Rimu (2:0). Mladi Talijan je ipak puno bolji tenisač od ove dosadašnje “statistike”, vjerujemo da je vrijeme za jedan respektabilni otpor uz neminovni poraz od “kralja zemlje”.


Hendikep gemova meč

Tip: 2 (1.8)
Vrijedi probati
GSM ROLAND GARROS - parovi - zemlja | 14:20
P.Andu/P.Mart - R.Bopa/F.Skug
ID: 5635754

Ostajemo na pariškoj zemlji. Tamo se, između ostalih susreću Diego Schwartzman i Jan-Lennard Struff. Argentinac I Nijemac do sad su igrali samo dvaput, no za ovaj tip je bitno naglasiti da je Schwartzman slavio na zemlji prije četiri godine na Masters turniru u Monte Carlu. Argentinac je veliki favorit, u dobroj je formi i trebao bi bez većih problema svladati 42. po redu tenisača svijeta na jedinom zemljanom Grand Slamu.


Klađenje na meč

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
NBA - Play Off | 01:30
Brooklyn - Milwaukee
ID: 5635037

Netsi su slavili u prvoj utakmici polufinala Istoka sa 115:107, no ozlijedio im se James Harden i večeras ga neće biti na parketu. U redovnom dijelu sezone Milwaukee je slavio dva puta na domaćem terenu, a Netsi jednom u Brooklynu. Playoff je pak jedna drugačija priča. Netsi još večeras ostaju na u New Yorku, bez Hardena će protiv neugodnih Bucksa to ići puno teže, no ipak mislimo da će pobjeda otići na stranu favoriziranog domaćina.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
NBA - Play Off | 04:00
Phoenix - Denver
ID: 5633796

Prva utakmica polufinala Zapada. Phoenix je u prvoj seriji playoffa šokirao Lakerse s 4-1, a Nuggetsi su pak slomili Portland, fantastična serija je završila 4-2. U redovnom dijelu sezone Phoenix je svladao Nuggetse u Denveru sa 106:103, a dvije utakmice u Phoenixu pobijedio je Denver, oba puta nakon produžetaka. Vjerujemo da će Sunsi noćas će na svom Talking Stick Resortu upisati pobjedu. Bez produžetaka. Phoenix je jednostavno kvalitetnija ekipa.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.7)

Tagovi

Tipovi danakladionicaGermania Sport kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti