REUTERS/Dzianis Kastsiuchenka
REUTERS/Dzianis Kastsiuchenka

Tipovi dana: Jedinica na Dinamo i nastavak Kyrgiosove dominacije za vikend listić

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.06.22. | 13:08

Evo što smo za danas pripremili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA - Play Off | 20:30
Milano - Virtus Bol.
ID: 6460703

Olimpia u finalnoj seriji vodi sa 3:2, a na zadnjoj utakmici Bolognezi porazili Milano 84:78 i tako uveli finale play-offa u neizvjesnu fazu. Bit će gusto, pod uvjetom da Olimpia ne ojača obranu vlastitog reketa. Obratite pozornost na ponuđene margine, jer ovo nadmetanje može imati puno prekršaja i igrati se tvrdo na rezultat. Milano želi završiti seriju danas, a mi vjerujemo da će u tome i uspjeti.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.65)
Vrijedi probati
ATP HALLE - trava | 16:00
N.Kyrgios - H.Hurkacz
ID: 6461785

Posebna ‘glava’ je Nick. Svi znaju, kad želi, može pobijediti svakoga. Ali baš svakoga. Njegov servis i forhend je praktički nemoguće zaustaviti. Voli brze podloge, njegovi flat udarci tu su još brži. Nedavno je izgubio u polufinalu Stuttgarta od Murraya u jednom iznimnom meču, a prije nego li je sada dogurao do polufinala Hallea svladao je igrače kao što su Tsitsipas i Careno-Busta. Očekujemo pobjedu Australca, ali kao da on ikada napravi nešto kako to drugi očekuju… Mi vjerujemo da će slaviti u prvom setu, a onda i u meču. Tečaj 2.0 nećemo propustiti.


Prvi set/Kraj

Tip: 1/1 (2)
Fiksevi dana
NORVEŠKA 1. LIGA | 18:00
Kristiansund - Bodo Glimt
ID: 6459993

Kristiansund ne igra dobro, drži fenjer i to se neće mijenjati. Što reći, osim da je riječ o momčadi koja je osvojila tek jedan bod. Eto šanse za Bodo Glimt da popravi učinak pošto s prethodnih pet utakmica ima tri neodlučena ishoda, plus poraz koji im je nanio Molde, za konačnih 3:1. Gosti su favoriti, a Germania je na njih pripremila sjajan tečaj.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
BJELORUSKA 1. LIGA | 19:00
Dinamo Minsk - Slutsk
ID: 6460057

Sluck nema poraz na prethodnih pet utakmica, a Dinamo ni najmanju namjeru da mu popusti. Uostalom, jasno je da jedan od tri najbolja sastava Belorusije ima prednost domaćeg terena, te sjećanje na zadnji prijateljski međusobni susret koji je dobio sa 1:0. Nemamo što previše duljiti, Dinamo tu mora slaviti i to je to.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
FINSKA 1. LIGA | 14:00
Honka - Kups
ID: 6460054

Neizvjesna utakmica se najavljuje u zemlji Santa Clausa. Honka je treća, a KuPS prvi na tablici. Za vrat mu puše HJK, koji također ima 26 bodova, što znači da gosti mogu zaigrati možda i nervoznije nego što bi inače. Inače, KuPS je dobio zadnja tri međusobna dvoboja, a zadnji iz rujna prošle godine okončan je sa 1:0. Probat ćemo s manjim brojem golova, nekako nas to 'vuče' kod ovog para...


Zbroj golova na utakmici

Tip: 0-2 (1.52)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti