REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Tipovi dana: Hrvati diljem Europe su vrući, bit će golova i uz Dravu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.05.22. | 11:57

Pogledajte što smo za danas pripremili...

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
AUSTRIJSKA 1. LIGA - PLAY OFF | 17:00
Rapid - Salzburg
ID: 6398678

Dva kola prije kraja, Red Bull Salzburg ima matematički osiguran naslov prvaka. Ipak, odlazak kod velikana austrijskog nogometa u goste je uvijek povod za nadigravanje, ali i dokazivanje dominantnoj sili iz Salzburga da je u Beču i dalje snažna momčad. Isto tako, Rapid štiti svoju europsku poziciju, tako da ni njima ova utakmica nije "za ništa". Bit će to i ogled uskoro Dinamova pojačanja Roberta Ljubičića i našeg mladog reprezentativca Luke Sučića na sredini terena… Ziher nam se čini da će oba dati gol, a možda i oba Hrvata…


Oba tima daju gol

Tip: da (1.6)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 17:00
Osijek - Lokomotiva
ID: 6398541

Premda Osijek u posljednjem ovosezonskom domaćem ogledu nema za što igrati, osim kozmetički ugodno treće mjesto, da bude nedistižan Rijeci, ipak ne bi bilo lijepo da se Bjelica oprosti od Kohorte za ovu sezonu porazom ili remijem. Rasterećna utakmica bez pretjeranog značaja mogla bi donijeti, ako ništa, dobar nogomet. Stoga prognoioramo da će biti golova s obje strane, a ukupno barem tri.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.35)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 18:00
Milan - Atalanta
ID: 6398059

Iako je ovo pretposljednje kolo, Milanova utakmica istine je upravo ova, protiv Atalante. Piolijeve trupe imaju dva boda plusa ispred Intera, i ako preskoče Božicu, prvenstvo bi trebalo biti osigurano, Jedini je problem što svoju računicu ima i Atalanta, njoj bodovi trebaju kako bi osigurala posljednja mjesta koja vode u Europu. Pobjeda domaćina je izvjesna, Atalanta u ovom trenu nije u formi, ali kad igra momčad iz Bergama najsigurnije je da će obje momčadi dati gol. Prema tome…


Oba tima daju gol

Tip: da (1.58)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Cagliari - Inter
ID: 6398092

Ako će Milanu biti teško, Interu ne bi trebalo biti puno lakše. Iako interu treba kiks Milana kako bi eventualno postali prvaci, prvo moraju preživjeti teško gostovanje na Siciliji gdje domaći Cagliari traži bodove kako bi ostao u ligi. Ipak, pobjeda iz finala Kupa bi trebala dati elana Crno-plavima da održe lov na scudetto živim do posljednjeg kola. Sigurna dvojka!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.45)
Vrijedi probati
BELGIJSKA 1.LIGA PLAY OFF I | 18:30
Anderlecht - St.Gilloise
ID: 6398534

Sad ili nikad. Royale Union polako gubi titulu, no uzme li sva tri boda Anderlechtu, i Club Brugge nekako kiksa, opet je sve u egalu. Još ako znamo da je St-Gilloise ušao u prvu ligu prošloga ljeta, postaje jasno da bi ova utakmica mogla zakuhati priču kakvu nismo vidjeli od 1997.godine i čarobne sezone Kaiserslautena. Vjerujemo u čudo, vrijedi probati odigrati na dvojku!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.7)

Tagovi

Tipovi danatipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti