REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Tipovi dana: Hendikepi u Kranjči, Udinama i Londonu, a domaćini ne gube u Marseilleu i Liverpoolu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.05.22. | 11:03

Evo današnjih intrigantnih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

 

Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 19:05
Lokomotiva - Dinamo
ID: 6365113

Veliki interes vlada za utakmicu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici između Lokomotive i Dinama. Osijek i Hajduk su kiksevima u prošlom kolu širom otvorili put Modrima do naslova prvaka, a momčad Ante Čačića se ne želi poskliznuti protiv gradskog rivala. Međutim, neće imati lagan posao – Lokosi su u zadnje četiri utakmice neporaženi, a u zadnja dva međusobna ogleda potiv Dinama su zabilježili remi i pobjedu. No, Plavi će biti kao na domaćem terenu, publika blizu, svaka čast Lokosima, ali predviđamo najmanje dva gola razlike za ‘goste’.


Hendikep pobjeda

Tip: 2 (2.25)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 15:00
Everton - Chelsea
ID: 6365478

Chelsea je relativno komotan na trećoj poziciji Premier lige sa 66 bodova. Iza je Arsenal sa šest bodova manje, dok su ispred neuhvatljivi Liverpool i Manchester City. Zato je u Evertonu neviđena panika, klub s Goodison Parka je u zoni ispadanja s 29 bodova i svaki bod mu život znači. Momčad Franka Lamparda će stoga pokušati iznenaditi rasterećeni Chelsea i ne bi bilo iznenađenje kada bi stigli do bodova pred domaćim navijačima. Vrijedi probati da domaćin neće izgubiti…


Dvoznak

Tip: 1X (2.25)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 15:00
Tottenham - Leicester
ID: 6365470

Tottenham se nalazi na petom mjestu engleske Premier lige, a sigurno da se želi dokopati i četvrte pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Uostalom, Conte je nedavno izjavio kako mu je cilj igrati najjače europsko klupsko natjecanje iduće sezone. Leicester se pak nalazi na 12. poziciji i nema previša manevarskog prostora za napredovanje ili nazadovanje na tablici pa bi motivirani Spursi ovdje mogli ugrabiti puni plijen. I ne samo to, vrijedi probati da će pobijediti s najmanje dva razlike!


Hendikep pobjeda

Tip: 1 (1.95)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1. LIGA | 20:45
O.Marseille - Lyon
ID: 6365449

Ovo je bitka za Europu obaju takmaca. Domaći Olympiuque želi ostati drugi kako bi izravno ušao u Ligu prvaka, a gostujući Olympique, trenutno osmi, hvata peto mjesto vrijedno Konferencijske lige, koje mu bježi pet bodova. U veljači je Lyon na svom Groupama stadionu pobijedio 2:1, a Marseille ove sezone na svom Velodromeu ima osam pobjeda, pet remija i četiri poraza. Domaćin je, k tome, umorniji jer je u četrvtak imao ogled polufinala Konferencijske lige s Feyenoordom (2:3 poraz u Rotterdamu), ali uvjereni smo da neće izgubiti. Ne može Duje Ćaleta Car odigrati dvije loše utakmice zaredom…


Dvoznak

Tip: 1X (1.5)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 18:00
Udinese - Inter
ID: 6365263

Nevjerojatno što si je u srijedu dopustio Inter, poraz u zaostaloj utakmici u Bologni (1:2). Nema izbora više, mora se pobijediti sve do kraja da bi se obranio naslov, a Brozoviću i Perišiću za vađenje će poslužiti Udinese, koji je u prošlom kolu pokorio Firencu (4:0). Jesenas u Milanu Nerazzurri su slavili 2:0, a imaju puno navijača u Furlaniji, doći će im i mnogi iz Hrvatske, ne bi trebalo biti novog iznenađenja. Slično kao i za Dinamo u Kranječvićevoj, predviđamo pobjedu gostiju od najmanje dva razlike!

 


Hendikep pobjeda

Tip: 2 (2.3)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti