Tipovi dana: Hazarderski tečaj od 62 može proći i u sistemu

Vrijeme Čitanja: 4min | sub. 01.08.20. | 12:13

Ovo smo izdvojili iz današnje ponude.

NAPOMENA: U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

NOGOMETNI TIP |13:30| Aberdeen – Rangers (tip 2, tečaj 1.45)

Počinje nova sezona engleskog Premiershipa. Ovo fantastično i uvijek zanimljivo natjecanje na Pittodrie stadionu otvaraju Aberdeen i Rangers, dvije izvrsne momčadi koje će ove sezone sigurno biti u samom vrhu škotskog nogometa. Domaćinu nedostaje najbolji igrač i središnji stoper McKenna, Gerrard na raspolaganju ima sve igrače, a blaga prednost ipak ide na stranu gostiju. Očekujemo jednu jako dobru utakmicu na otvaranju ovog izvrsnog sportskog dana.

NOGOMETNI TIP |18:30| Chelsea – Arsenal (0-2 zbroj golova, tečaj 1.90)

Finale kultnog FA kupa. Ovo natjecanje uvijek je bilo posebno drago Topnicima budući da su ga oni osvojili čak 13 puta čime su ujedno u tome i najbolji od svih drugih momčadi. Posljednju „kantu“ uzeli su 2017., a posljednji put su u finalu poraženi 2001. godine. Plavci su ove godine bili puno bolji od Topnika u engleskom prvenstvu, a ove sezone u dvije međusobne utakmice vidjeli smo jednu pobjedu Chelseaja (na Emiratesu, 1:2) te jedan remi (na Stamford Bridgeu, 1:1). Obje momčadi u posljednjih pet utakmica imaju identičan omjer (tri pobjede, dva poraza), obje momčadi su slavile u posljednjem ligaškom meču i obje momčadi žele sezonu zaključiti trofejom. Ipak, mi očekujemo da će ovo biti šahovska partija bez puno golova. 

NOGOMETNI TIP |20:30| Rijeka – Lokomotiva (oba daju gol, tip 1, tečaj 1.60)

Finale Hrvatskog kupa! Utakmica s kojom bi Riječani mogli „spasiti“ sezonu, utakmica s kojom bi Lokosi mogli potvrditi najbolju sezonu u klupskoj povijesti. Iako na Šubićevcu neće biti gledatelja, ne sumnjamo da će ovu utakmicu gledati diljem Lijepe naše. Problem kod Rijeke je taj što je se u medijima pojavila informacija kako klub napušta dokapetan Alexander Gorgon, problem kod Lokosa je taj što klub nakon ove utakmice napuštaju Karačić, Kastrati i Uzuni. Obje momčadi su u jako dobroj formi, a u četiri međusobna ogleda ove sezone vidjeli smo dva remija i po jednu pobjedu sa svake strane, a na zadnja tri dvoboja obje su momčadi dale gol. 

NOGOMETNI TIP |20:45| AC Milan – Cagliari (pobjeda bez primljenog gola, tip 2.45)

Trebao je ovo biti sudar Rebić protiv Roga u posljednjem kolu Serie A, ali oba Hrvata su na prisilnoj pauzi zbog žutih kartona. Milan je osigurao plasman u kvalifikacije za Europsku ligu, gosti će sezonu okončati negdje oko sredine prvenstvene tablice. Ovo je utakmica bez imperativa, nadamo se da bismo zbog toga mogli vidjeti poveći broj pogodaka i da bi za kraj sezone mogli vidjeti još pokoju majstoriju najstarijeg mladića u nogometnom svijetu, Zlatana Ibrahimovića. Milan je u puno boljoj formi, u posljednjih pet utakmica imaju četiri pobjede i jedan remi, a posljednji međusobni ogled između ove dvije momčadi također je otišao na stranu Rossonerra koji su slavili rezultatom 2:0. Pobjeda domaćina ne bi smjela doći u pitanje, a mi je očekujemo bez da Donnarumma kapitulira. 

NOGOMETNI TIP |20:45| Atalanta – Inter (0-2 zbroj golova, tečaj 2.55)

Zadnje kolo Serie A donijet će konačnu odluku o tome koji će klub osvojiti drugo mjesto. Da ta borba bude još zanimljivija, pobrinuo se raspored koji je spojio duel drugoplasiranog Intera, koji ima bod više od Atalante. No, momčad iz Bergama igra najljepši i najatraktivniji nogomet u Italiji, pa i šire. Zabili su čak 98 golova u 37 kola, a usporedbe radi, drugi je najbolji napad upravo Interov koji je zabio 19 pogodaka manje. Zanimljiva je kladioničarksa činjenica, da je usprkos ovako sjajnim napadima, od zadnje četiri međusobne utakmice ovih rivala samo jednom palo više od dva gola. 

NOGOMETNI TIP |20:45| Juventus – Roma (dvoznak, tip 1x, tečaj 1.50)

Stara dama je osigurala deveti uzastopni Scudetto, a u posljednjem su se kolu malo opustili i upisali su poraz od Cagliarija. Stoga u Torinu žele na pobjednički način okončati sezonu, posebno jer im još slijedi završnica Lige prvaka. Isto tako, bilo bi dobro sačuvati najjače pojedince od ozljeda, jer je bolnica u Torinu prilično krcata. Zbog toga na ovom dvoboju Maurizio Sarri ne računa na De Ligta, Dybalu, Khediru, Douglasa Costu i Pjanića, dok gosti praktički sa svim najjačim snagama stižu na Allianz stadion. Pored toga, Roma je u izvrsnoj formi, imaju tri pobjede zaredom i sedam susreta bez poraza, ali prvenstveno slavlje u gostima kod Juventusa čekaju nešto više od deset godina. S obzirom na to da dvoznak na domaćine nosi čak 1.50, tu nemamo što previše razmišljati. 

NOGOMETNI TIP |21:45| Benfica – Porto (dvoznak, tip x2, tečaj 1.50)

Sezonu će u Portugalu završiti finale Kupa, a tamo nas čeka najveći derbi. Naravno, susrest će se Benfica i Porto, a ovaj nam dvoboj dolazi nakon što su isti akteri vodili bitku za prvenstveni naslov. Taj je trofej podignuo Porto, tako da Benfica ima odličnu šansu da barem malo spere gorak okus drugog mjesta. Igra se na neutralnom terenu u Coimbri, a spomenimo i kako je u oba ovosezonska prvenstvena susreta slavio Porto.

(foto: Igor Kralj/Pixsell)

 


Tagovi

prijedlozi i tipoviTipovi danatipovi danakladionica

Ostale Vijesti