Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Tipovi dana: Hajduk Torcidi donosi poklon za rođendan, a Cibona prekida seriju protiv Splita

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 31.10.21. | 11:07

Rapid pobjeđuje prije utakmice na Maksimiru...

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

 

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 15:00
Slaven Belupo - Hajduk
ID: 5940596

Hajduk je nakon serije loših rezultata uvjerljivo svladao Belišće u kupu i vratio se na pobjednički kolosijek. Danas gostuju u Koprivnici kod jedne od bodovno najlošijih, a golgeterski svakako najlošije momčadi lige. Slaven ne zna za pobjedu u prvenstvu već 12 kola, a protiv Hajduka šest međusobnih utakmica. Torcida u Koprivnici danas slavi 71. rođendan, gosti će imati domaćinsku atmosferu, a zbog svega osam postignutih golova Farmaceuta ove sezone, uz čistu dvojku igramo i na 0-3 pogotka na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 2 i 0-3 (2.25)
Vrijedi probati
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Roma - Milan
ID: 5940546

Nitko nije očekivao da će nakon 10 kola Milan na kontu imati osvojenih 28 od mogućih 30 bodova. Rossoneri nisu loši, ali su daleko od svojih slavnih dana kada su dominirali talijanskim i europskim nogometom. U prvenstvu imaju šest pobjeda u nizu, od čega pet s minimalnom razlikom, a u tih šest utakmica primili su sedam golova. Roma ove sezone igra promjenjivo i nekako nam se čini da bi ovdje mogla stati serija Milanovih pobjeda, ali ne i neporaženosti. Igramo čvrsti X.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.6)
Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA | 17:30
M'gladbach - Bochum
ID: 5940880

Borussia Monchengladbach dočekuje Bochum na krilima sjajnog rezultata u kupu protiv Bayerna (5:0). Borussia u ovoj sezoni igra promjenjivo, nakon dvije vezane pobjede upisali su samo bod u dvobojima protiv Stuttgarta i Herthe, a sada im dolazi Bochum koji je pak s dvije vezane pobjede pobjegao iz zone ispadanja. Ovdje vjerujemo u pobjedu samopouzdanog domaćina i nastavku pozitivne serije koja je započela protiv Bayerna, a još ćemo malo začiniti okladu s najmanje dva pogotka na utakmici.


Germania kombinacije

Tip: 1 i 2+ (1.48)
Vrijedi probati
ABA LIGA | 19:00
Split - Cibona
ID: 5940280

"Izgubiti od iste momčadi devet puta u nizu je podnošljivo, ali 10 bi bio pravi debakl" ili "nitko ne pobjeđuje Cibonu 10 puta u nizu", samo su neke od kultnih fraza prepunih ironije koje možemo primijeniti za današnji susret Splita i Cibone na Gripama. Žuti su slavili u posljednjih devet međusobnih dvoboja, a mi igramo na prekid te serije. Zašto? Cibona je puno bolje ušla u ABA ligu od Splita koji nakon pet kola ima svih pet poraza, zabio je najmanje, a primio najviše koševa. No, ovdje ipak primijenjujemo 'zakon velikih brojeva'. Split nije toliko bolji od Cibone da slavi i 10. utakmicu u nizu...


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.15)
Fiksevi dana
AUSTRIJSKA 1. LIGA | 17:00
Rapid - LASK
ID: 5940783

Nakon sjajne utakmice u Beču protiv Dinama, Rapid je ponovno kiksao u prvenstvu, remiziravši na gostovanju kod Hartberga (1:1). Zeleno-bijeli su 10. s tek tri boda više od posljednjeg LASK-a koji im danas stiže u goste. Reklo bi se, idealni protivnik za upisivanje pobjede i bijeg iz zone ispadanja. LASK je u posljednja tri kola upisao tri poraza i bila bi prava šteta ne odigrati jedinicu na ovako visoki tečaj.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.05)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti