REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

Tipovi dana: Hajduk do trofeja na Poljudu, golijada u okršaju Auxerrea i St. Etiennea

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.05.22. | 12:33

Evo današnjih zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
NORVEŠKA 1. LIGA | 18:00
Rosenborg - Haugesund
ID: 6420652

Osmo kolo norveškog prvenstva donosi dvoboj osmoplasiranog Rosenborga i 15. plasiranog Haugesunda. Rosenborg nije dobro ušao u sezonu i u dosadašnjih sedam kola je zabilježio dvije pobjede, četiri remija i jedan poraz. Stoga će sigurno htjeti upisati trobod protiv autsajdera na svom travnjaku. Pobjeda Rosenbroga je dosta izvjesna u ovom nadmetanju.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.5)
Vrijedi probati
NIZOZEMSKA 1. LIGA - PLAY OFF | 20:00
Vitesse - Alkmaar
ID: 6420259

U finalu razigravanja nizozemskog prvenstva za plasman u Konferencijsku ligu natječu se Vitesse i AZ Alkmaar. AZ je u uzvratnom susretu polufinala porazio Heerenveen sa 2-0 nadoknadivši 2-3 poraz iz prve utakmice. AZ će u finalu igrati protiv Vitessea koji je nakon produžetaka pobijedio Utrecht sa 3-0 i tako nadoknadio poraz 1-3 iz prve utakmice. U ovom susretu nema jasnog favorita, iako bi s obzirom na renome AZ ipak mogao ugrabiti važnu pobjedu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.5)
Fiksevi dana
HRVATSKI KUP | 19:00
Hajduk - Rijeka
ID: 6420084

Rijeka i Hajduk na Poljudu love trofej pobjednika Kupa, a s obzirom da je Poljud domaćin, Hajduk je u statusu osjetnog favorita. Valdas Dambrauskas zna kako njegovoj momčadi ovaj trofej može biti veliki motiv za iduću sezonu, a preostaje za vidjeti može li sastav Gorana Tomića pokvariti feštu Splićanima. Prema svemu sudeći, teško. Hajduk je željan trofeja, čuli smo to od trenera i Marka Livaje u najavi susreta i pobjeda Splićana ne bi trebala doći pod znak pitanja.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
DANSKI KUP | 15:00
Odense - Midtjylland
ID: 6420245

Finale danskog Kupa sučelilo je Odense i Midtjylland, a potonji klub u ovaj ogled ulazi kao ozbiljan favorit. Dođe li Odense kojim slučajem do trofeja do bi bilo poprilično iznenađenje, ali teško je za očekivati ovakav rasplet kada znamo da je Midtjylland dosta skuplja momčad s iskusnijim igračima i generalno većom koncentracijom kvalitete.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.85)
Vrijedi probati
FRANCUSKA 1. LIGA - play out | 19:00
Auxerre - St.Etienne
ID: 6420249

St. Etienne će protiv Auxerrea pokušati ostati prvoligaš, dok večerašnji domaćim ima malo drugačije planove. Auxerreu će nedostajati Pellenard, dok će gostima faliti Boudebouz, Neyou i Sow, pa bi Auxxere tu mogao pronaći svoju šansu. U svakom slučaju, ne bi bilo veliko iznenađenje kada bi na kraju vidjeli pogotke u obje mreže ovih suparnika. Vrijedi probati s obzirom na propusne obrane ovih sastava.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.85)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipovitipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti