Reuters
Reuters

Tipovi dana: Gosti će kući pjevajući, bit će golova u Švedskoj, a saznat će se i drugi novi član Premier lige

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.05.22. | 12:11

Evo naših današnjih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
LIGA PRVAKA | 21:00
Villarreal - Liverpool
ID: 6374152

Vrijeme je za prvi od dva uzvrata. Španjolska žuta podmornica admirala Emeryja je na Anfieldu dva puta kapitulirala od objekitvno kudikamo boljeg suparnika, no premda je na Ceramici sve moguće, Liverpool je možda i najbolja momčad svijeta kada gledamo formu i igru na terenu, koliko god ovakvi susreti bili nepredvidivi. Villarreal će učiniti sve da ponovi čudo koje je izveo protiv Bayerna, ali Redsi neće dopustiti iznenađenje, kaznit će ih i s još jednom pobjedom otići u Pariz.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
AUSTRIJSKA 2. LIGA | 18:30
FC Juniors OO - Liefering
ID: 6373905

Roko Šimić ima sezonu iz snova. Još ljetos se opraštao od svojih Lokosa na Kranjčevićevoj pred početak sezone, a danas je već punokrvni član svih ispostava Red Bull Salzburga. Iako Roka često gledamo u dresu prve momčadi, ipak je i dalje prva udarna igla razvojnog Lieferinga, a kako će mlade nade na put kod posljednjeplasiranih Juniorsa, pobjeda je gotovo pa zagarantirana. Roko bi mogao još malo podebljati svoj skor.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2. LIGA | 20:00
Bournemouth - Nottingham
ID: 6374080

Zaostali susret 33. kola Championshipa između Bornemoutha i Nottingham Foresta mogao bi razriješiti pitanje drugog putnika u Premier ligu ili da ga barem učini dodatno neizvjesnim. Forma pred susret u koji stane cijela do sad odigrana sezona je na strani gostiju koji su vezali četiri pobjede u nizu, dok je domaćin u istom periodu dva puta remizirao i upravo tako pružio šansu svom rivalu. Kada je u pitanju tradicija, u prethodne dvije godine su odigrali tri utakmice u kojima je Bournemouth ostvario dvije pobjede uz jedan remi. Sada je vrijeme za konačnu i najbitniju pobjedu...


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.45)
Vrijedi probati
ŠVEDSKA 2. LIGA | 19:00
Halmstad - Ostersunds
ID: 6374186

Dok se mi u Hrvarskoj preznojavamo ususret posljednja tri kola najdraže nam 1.HNL, u Švedskoj akcija tek počinje. Pred nama je šesto kolo drugog razreda u Švedskoj, a susret koji će obilježiti današnji dan je svakako domaći ogled Halmstadta i Osterundsa. Domćin je osjetni favorit premda nije u bajnoj formi, stoga nam se čini da vrijedi probati da će obje momčadi zabiti gol.


Oba tima daju gol

Tip: da (2.1)
Fiksevi dana
FINSKA 1. LIGA | 17:00
Inter Turku - HJK Helsinki
ID: 6374175

Počela je nova sezona finske lige, odigrano je pet kola, a već u šestom se ponovno sastaju Inter iz Turkua i HJK iz Helsinkija. Prije dva tjedna u Helsinkiju gosti iz Turkua su slavili 4:1, pa je danas prilika za revanš. Inter već ima jedan poraz doma, od Hake (0:2) u 3. kolu, a izgubio je i na gostovanju kod KuPS-a u 1. kolu (1:2), nalazi se na petome mjestu. HJK, pak, startao s tri pobjede, do spomenutog domaćeg poraza od Intera, no već u prošlom kolu trijumfirao je kao gost kod HIFK-a. Zanimljivo, HJK je u prva tri kola pobjeđivao sa po 1:0, a samo je HIFK-a svladao sa 2:0. Jedine pogotke primio je od Intera iz Turkua i uvjereni smo da će mu danas popodne uzvratiti.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.4)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipovitipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti