Action Images via Reuters/Lee Smith
Action Images via Reuters/Lee Smith

Tipovi dana: Golijada na Poljudu, slavit će City i Villarreal

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.08.22. | 12:55

Pogledajte što smo danas izdvojili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 17:30
Newcastle - Man.City
ID: 6581787

Dva najbogatija kluba u Engleskoj odigrati će prvi naftni derbi ove sezone. Sudar saudijskog kapitala i onog iz UAE-a gledat ćemo vjerojatno ozbiljnije ove sezone. Newcastle još nije završio svoju izgradnju u supermomčad, sad su na razini koju je City prolazio prije desetak godina. City posljednjih godina dominira engleskim nogometom, a kako stvari stoje vjerojatno će i ove. U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti ishod meča koji bi u budućnosti mogao biti i onaj dva najmoćnija kluba na svijetu.



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 18:55
Istra 1961 - Rijeka
ID: 6581856

Teško da bi itko potpisao prošle sezone da će ovo nakon pet kola biti derbi začelja. Rijeka je ušla loše u sezonu sa samo jednom pobjedom, remijem i dva poraza. Uslijedio je nedavno i otkaz Draganu Tadiću pa su u potrazi za novim strategom. Istra ima sličan omjer s tim da ima poraz više jer je odigrala i jednu utakmicu više od Rijeke. No,hendikep domaćima je crijevna viroza čak 18 igrača, odgodu nisu mogli dobiti, igrat će, pa što bude...



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 21:05
Hajduk - Lokomotiva
ID: 6581851

Nakon naporne utakmice u Valenciji protiv Villarreala i poraza od 4:2 na domaćem terenu će Hajduk ugostiti Lokomotivu. Važan je ovo susret za domaće koji se trebaju posvetiti sad malo više domaćem prvenstvu. Nada mala za prolaz Villarreala postoji, ali i u Splitu gledaju realnije da je prvenstvo sad u fokusu. Utakmica protiv Lokomotive neće biti lagana jer na Poljud dolazi protivnik koji ove sezone igra najbolji nogomet u HNL-u. Zamalo su uzeli skalp Dinamu, a nisu ga propustili skinuti Osijeku i Rijeci. No upisali su i dva poraza, jedan od Gorice, a drugi od Šibenika. Obje momčadi vole napadati pa vjerujemo da golova danas neće izostati.



Zbroj golova na utakmici

Tip: 4+ (2.75)
Vrijedi probati
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 19:30
At.Madrid - Villarreal
ID: 6581928

Unai Emery je pokazao kako ima momčad s kojom može igrati na dva fronta. Odmarao je većinu glavnih igrača protiv Hajduka za ovaj susret u prvenstvu. Pred uzvrat na Poljudu gostovat će u Madridu i pokušati pospremiti nova tri boda. Nekoliko je i ozljeda u momčadi Villarreala, dok Diego Simeone s tim nema većih problema. Svi važniji igrači će mu biti na dispoziciji u ovoj utakmici pa bi mogli do pobjede.



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (4.3)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Atalanta - Milan
ID: 6581721

S jedne strane Mario Pašalić predvodi Atalantu, s druge Ante Rebić Milan. Ovaj hrvatski derbi talijanske lige centralni je događaj dana u talijanskom nogometu. Atalanta nije prošlu sezonu završila najbolje, ali je novu krenula pobjedom protiv Sampdorije. Milan je odmah na startu pokazao svoje aspiracije i ove sezone na Scudetto pobjedom protiv Udinesea s 4:2 u utakmici u kojoj je briljirao Rebić. Bit će i ovdje golova pa nemojte to propustiti.



Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (1.95)

Tagovi

Tipovi danatipovi danaGermania Sport

Ostale Vijesti