REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Tipovi dana: Epic Brozo, Perišić, Brekalo, Sučić i Golemac naši su i vaši ljudi večeras

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.04.22. | 11:08

Evo današnjih intrigantnih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
LIGA PRVAKA | 21:00
Liverpool - Villarreal
ID: 6357574

Nitko u Liverpoolu ne smije podcijeniti momčad kojoj najviše odgovara kad je suparnik napadne, pa da može odgovoriti iz svojih ubitačnih kontranapada. Također, Villarreal na klupi ima fantastičnog Unaja Emerija, vjerojatno najboljeg trenera u Europi kada je u pitanju nokaut faza europskih natjecanja. Teško možemo zamisliti neki drugi rezultat osim pobjede Redsa u prvom polufinalnom srazu. Villarreal će dati sve od sebe da pomrsi konce protivniku, teško da će biti senzacije na Anfieldu, ali neće pasti više od dva gola, vrijedi probati…


Zbroj golova na utakmici

Tip: 0-2 (2.11)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:15
Atalanta - Torino
ID: 6357180

Boginja u Evropi, to je glavni motiv igrača iz Bergama, što obećava ogoman pritisak na Torino našeg Ivana Jurića. Naravno, treba se iskupiti i za RB Leipzig, objasniti poraze od Sassuola i Verone... Inače, tradicija međusobnih ogleda kaže da na ove momčadi redovno dolazi makar 3+, ako ne i više, mada ni GG ishod uz to nije nikakvo iznenađenje. Mogao bi proraditi i Josip Brekalo, a priliku s klupe dobiti i Marko Pjaca, iako je najavljeno da ga Toro neće otkupiti. Dakle, GG3+!


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.15)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:15
Bologna - Inter
ID: 6357206

S nova tri boda, u ovoj zaostaloj prvenstvenoj utakmici, Inter preuzima štafetu od Milana. To znači da Bologna, koja je ruku na srce solidna u zadnje vrijeme, pada pod udar Inzagijevih ambicija. Inače, Inter je u prošlom kolu Vučicu dobio 3:1, što svakako znači dodatan vjetar u leđa momčadi koja je prošli tjedan svladala Milan u polufinalu Kupa Italije. Dakle, sve ukazuje da će se tradicija iz međusobnih dvoboja, uz podsjećanje da ga je Bologna prošli put izgubila 1:6. Idealno za GG3+!


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2)
Fiksevi dana
AUSTRIJSKA 1. LIGA - PLAY OFF | 18:30
Sturm - Salzburg
ID: 6356753

Derbi je derbi, mada su obje momčadi lancima vezane za prve dvije pozicije koje vode u kvalifikacije za Ligu prvaka. Sjetimo se sada kako je Sturm u prošlom kolu remizirao s Rapidom, a na to dodajmo da je Red Bull Salzburg do sada samo jednom pretrpio poraz. Njihova gol razlika od 70-16, dovoljno govori o manjim šansama domaćih u Grazu. A ne zaboravimo ni da je vruć naš Luka Sučić, strijelac za Crvene bikove u svaka od zadnja četiri kola (pet golova). Dakle, čista dvica!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2)
Fiksevi dana
EUROCUP (M) - play off | 20:00
Cedevita Olimpija - Bursa
ID: 6356868

Arena Stožice mesto je gde Cedevita očekuje nadmoć, nadajući se da je moguće ponoviti 103:86 iz veljače protiv istog suparnika. Neće Turci biti opušteni, a ne vjerujemo ni da će ih Ljubljana uplašiti, naročito ne poslje remija s Partizanom 84:84, a zatim i dobivene utakmice na produžetke za konačnih 95:103. Vjerujemo u momčad našeg Slovenca, Jurice Golemca. Gremo, Jura! Dakle, jedinica!


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.45)

Tagovi

Tipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti