Action Images
Action Images

Tipovi dana: Derbiji u Hrvatskoj, Španjolskoj, Italiji i BiH!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.05.21. | 13:14

Ponovno pet nogometnih parova.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA | 18:00
Hertha - Arminia B.
ID: 5580619

Borba za ostanak u Bundesligi! Obje momčadi imaju jednaki broj bodova, no Hertha ima utakmicu manje. Nalazi se u boljoj formi, bez poraza su pet utakmica, no Arminia je slavila u prvoj utakmici sezone s 1:0. Očekuje se zanimljiva i izjednačena utakmica. Blagu prednost dajemo domaćinima, ali očekujemo čvrstu utakmicu s ne previše pogodaka.


Germania kombinacije

Tip: 1X i 0-2 (2.2)
Fiksevi dana
BiH 1. LIGA | FT 19:05
Zrinjski - Velež
ID: 5581762

Veliki mostarski derbi! Zrinjski je posljednjih godina završavao ispred gradskog rivala, no u aktualnoj sezoni Velež ima tri boda više. Veležovci čak imaju ambiciju osvojiti naslov prvaka. Trenutno su pet bodova i s utakmicom manje od vodećeg dvojca. Do naslova još može i Zrinjski, ali dosta teško. Svakako, Zrinjski će učiniti sve ne bi li se izjednačio s mrskm rivalom i spriječio ih da dođu do prve titule u povijesti. Igramo da će obje ekipe zabiti pogodak.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.9)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 21:00
Real Madrid - Sevilla
ID: 5580667

Nakon jučerašnjeg remija bez pogotka na utakmici Atletica i Barcelone, Real Madrid može skočiti na vrh Primere tri kola prije kraja. Kraljevi bi u slučaju pobjede nad Sevillom imali isti broj bodova kao i Atletico (dva više od Barce), ali uz bolji međusobni omjer. No, ovdje se nešto pita i Andalužane koji s pobjedom dolaze na četiri boda od vrha. Nije baš realno da će Sevilla doći do trofeja, ali dok postoje matematičke šanse sigurno će ići na sve ili ništa. Tako da nas očekuje jedna odlična utakmica, a mi igramo dvoznak na Real i najmanje tri pogotka.


Germania kombinacije

Tip: 1X i 3+ (2.4)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 19:00
Rijeka - Dinamo
ID: 5583821

Utakmica koja se nalazi u našoj Super ponudi. O derbiju na Rujevici smo već dosta pisali. Dinamo danas pobjedom može osigurati naslov prvaka, a Rijeka lovi treću poziciju koja joj garantira Europu. Domaćini imaju jako dobar skor na Rujevici protiv prvaka, u posljednjih 10 utakmica upisali su pet pobjeda. No, Damir Krznar igra s najjačim sastavom, na raspolaganju su mu gotovo svi igrači (fali rekonvalescent Moharrami) i vjerujemo da će Dinamo večeras u 21 sat potvrditi titulu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Juventus - Milan
ID: 5583822

Direktna borba za Ligu prvaka! Obje ekipe imaju jednak broj bodova, no Juve je za sada bolji u međusobnom omjeru s obzirom na to da je u prvoj utakmici u Milanu slavio 3:1. Posljednji dvoboj u Torinu, u finalu kupa prošle sezone, završilo je 0:0, no prije toga Juventus je slavio u sedam uzastopnih utakmica. Unatoč slaboj formi Juventusa, Zebre ipak imaju jači kadar od Rossonera te ovdje igramo čistu "jedinicu".


Klađenje na meč

Tip: 1 (1.9)

Tagovi

Tipovi dana

Ostale Vijesti