REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Tipovi dana: Danas se nadamo senzacijama

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.09.22. | 12:07

Pogledajte što smo danas izdvojili.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 19:00
Slaven Belupo - Varaždin
ID: 6653036

Tko bi rekao da će u desetom kolu prvog razreda hrvatskog nogometa ogled između Slaven Belupa i Varaždina biti ogled između četvrtoplasirane i trećeplasirane momčadi... Ali to je uistinu tako. No, sastav iz Koprivnice nije u bajnoj formi, zaredali su s dva poraza, dok jedino Dinamo ima bolji skor od Varaždina u proteklih pet utakmica. Bit će ovo zanimljiv dvoboj u kojemu nema jasnog favorita. Možda ne bi bilo loše probati odigrati na Varaždin danas.



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (3.2)
Vrijedi probati
TURSKA 1. LIGA | 19:00
Galatasaray - Konya
ID: 6652197

Konya je trenutno prva momčad turskog prvenstva i ne odlikuje je neka naročito velika napadačka efikasnost, već nevjerojatno čvrsta obrana. Na prvih šest utakmica ovaj sastav nije primio pogodak. Galatasaray igra korektno i mogao bi sada pokvariti tu statistiku. Inače, Konya je u posljednjem međusobnom susretu slavila s 2:0 u ožujku ove godine.Unatoč jakoj momčadi Galate vjerujemo da će Murić i Pavičić danas slaviti.



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (4.5)
Vrijedi probati
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 17:15
Poljska - Francuska
ID: 6652279

Igor Miličić s Poljskom radi nevjerojatan posao na ovom Eurobasketu i pritom ispisuje povijest poljske košarke. Naime, Poljaci nisu bili u polufinalu Europskog košarkaškog prvenstva od 1971. No kao ni do sada, Poljska neće biti favorit protiv Francuza koji su se do sada nevjerojatno provlačili u nokaut fazi. No, tko može garantirati da Poljaci neće ispisati još jedno iznenađenje.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (5)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Salernitana - Lecce
ID: 6652643

Ovaj susret zasigurno neće biti nimalo jednostavan niti za domaću Salernitanu niti za gostujući Lecce. Salernitana nije poražena u proteklih pet utakmica, i čak četiri puta su ti susreti završavali remijem, a u zadnjem je kolu remizirala s Juventusom. Lecce bi se pak rado maknuo sa 17. pozicije i bod iz ove utakmice bi mu dosta značio.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.3)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 21:00
Aston Villa - Southampton
ID: 6652470

Iako je Aston Villa na rubu grupe fenjeraša, nismo sigurni da će Southampton uspjeti pokazati više u ovom okršaju. Domaći su nakon serije od tri poraza u prošlom kolu remizirali s Man. Cityjem. Southampton je pak poražen od Wolvesa s 1:0. Uostalom, Villa je slavila s 4:0 u posljednjem međusobnom ogledu.



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (3.75)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti