Action Images/Lee Smith
Action Images/Lee Smith

Tipovi dana: Bitke za Championship, La Ligu, Eredivisie, Ligu prvaka i o(p)stanak

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.05.22. | 11:29

Evo što smo vam pripremili za danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima, a možda vam i osigurati mjesto u Germania avionu za Katar. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Fiksevi dana
NIZOZEMSKA 2. LIGA - PLAY OFF | 20:00
De Graafschap - Eindhoven
ID: 6387217

Prva od dvaju utakmica prve od tri runde doigravanja za ostanak odnosno promociju u prvi razred nizozemskog nogometa. Uzvrat je već za četiri dana, veće šanse dajemo De Graafschapu, koji želi osigurati prolaz već u prvom dvoboju.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
TURSKA 1. LIGA | 19:00
Antalya - Konya
ID: 6382565

Konyaspor sanja Ligu prvaka, treba mu pobjeda da bi sustigao Fenerbahce, dok je Antalyaspor u zlatnoj sreini, ne može bitno ni gore niti dolje u turskom prvenstvu 20 klubova. Problem za Konyu je poraz u prošlom kolu doma prtiv Fatiha Karagümrüka (1:2), mora na vađenje u Antaliju, a tada se nekako najčešće dogodi remi. Domaćin ima baš dva remija u zadnja dva kola, posljednji protiv novog prvaka Trabzonspora (2:2). Sigurnije je stoga odigrati da Konya neće izgubiti…


Dvoznak

Tip: X2 (1.43)
Fiksevi dana
ENGLESKA 3.LIGA - PLAY OFF | 20:45
Sheffield W. - Sunderland
ID: 6386709

Uzvrat doigravanja za plasman u Championship, Sunderland dolazi na Hillsborough s prednošću 1:0, čime je produžen niz neporaženosti na 14 utakmica (devet pobjeda, pet remija). Sheffield Wednesday je ove sezone u trećem rangu engleskog nogometa na svom terenu imao učinak od 16 pobjeda, pet remija i samo dva poraza, neporaženi su od 26. veljače i Charlton Athletica. No, smatramo da neće Sunderland izgubiti, kaznit će pretjeranu ofenzivnost domaćih.


Dvoznak

Tip: X2 (1.69)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 2.LIGA | 21:00
Girona - Tenerife
ID: 6381712

Četiri kola prije kraja druge španjolske La Lige sučeljuju se pretendenti za povratak u Primeru, šestoplasirana Girona dočekuje četvrtoplasirani Tenerife koji joj bježi dva boda, dakle, eto prilike za ‘remontadu’. Girona u zadnjh pet kola ima naizmjenične pobjede (tri) i poraze (dva), dočim je Tenerife u zadnjih pet kola izašao iz crne rupe, ima tri pobjede i dva remija, a prije toga četiri poraza i pobjedu. Jesenas je na svom stadionu Tenerife slavio 2:1, večeras slijedi uzvrat


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
PORTUGALSKA 1. LIGA | 21:15
Belenenses - Famalicao
ID: 6383273

Gosti dolaze rasterećeni jer su ostanak osigurali pobjedom u prošlom kolu, dok domaćinima treba svih šest bodova u preostala dva kola. Nije nemoguće. U zadnjih šest domaćih utakmica Belenensesa padalo je manje od tri pogotka, a u zadnjih 15 kola igrači Belenensesa dobivali su četiri ili više javnih opomena. Sigurnije se kladiti na takve stvari nego na pobjedu, a mi predlažemo do dva gola.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 0-2 (1.72)

Tagovi

Tipovi danatipovi danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti