REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Tipovi dana: Bit će pogodaka u Italiji i Španjolskoj, Pajač će slaviti protiv Stanka Jurića

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.04.22. | 12:26

Evo što smo pripremili za danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Vrijedi probati
TURSKA 1. LIGA | 19:30
Antalya - Hatay
ID: 6310344

Otkako su izgubili od vodećeg Trabzonspora, domaćini su u nizu od četiri pobjede zaredom, a gosti dolaze neporaženi u zadnjih pet kola, triput su remizirali, dvaput zaredom. Iako za domaće igra Rus Fjodor Kudrjašov, junak hrvatske pobjede u odlučujućoj kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo u Kataru, kad je zabio autogol, tipujemo na Antalyaspor, koji zaostaje četiri boda za Hataysporom i motiviran je da ga prestigne u preostalih šest kola (nakon ovog).


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.95)
Vrijedi probati
ŠPANJOLSKA 2.LIGA | 21:00
Almeria - Ponferradina
ID: 6311056

Domaćini se bore za povratak u Primeru, eventualnom pobjedom bi se probili na drugo mjesto, bod iza Eibra, bod ispred Real Valladolida. Gosti sun a osmome mjestu sa 12 bodova manje, ali I oni ako zaredaju s pobjedama mogu napraviti nered. No, malo names to čini vjerojatnim, Ponferradina ima dva poraza zaredom, prije toga četiri remija, ne vjerujemo da će Almeria propustiti ovu priliku. Zanimljivo, u zadnjih pet dvoboja ovih klubova u Almeriji obje su momčadi dale gol. Dakle, idealna prilika za GG 3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.35)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 21:00
Rayo Vallecano - Valencia
ID: 6310449

Gosti igraju puno bolje od domaćina, u zadnjih pet utakmica upisali su tri pobjede i dva remija, dok Rayo ima dva poraza i tri remija. Dijeli ih osam bodova na prvenstvenoj ljestvici, teško da će Šišmiši do šestog mjesta koje im osigurava Europu dogodine, baš kao što se od Raya očekuje da sezonu 21/22. okončaju negdje na sredini. Za tako nešto treba mu pobjeda i vjerujemo da će je ostvariti.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.4)
Vrijedi probati
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Bologna - Sampdoria
ID: 6310442

Sudar dva loša, narodski rečeno. Bologna je zadnji put u prvenstvu slavila sredinom veljače, da bi nakon toga nanizali tri remija i dva poraza. S druge strane, momčad iz Genove funkcionira po principu toplo-hladno jer u zadnjih 10 utakmica ima tri pobjede i sedam poraza. U posljednjih pet međusobnih ogleda tip GG3+ je svaki put bio dobitan, pa ga vrijedi probati i ovaj put!


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.6)
Vrijedi probati
TALIJANSKA 2. LIGA | 20:30
Brescia - Parma
ID: 6312724

Domaći su u nizu od pet utakmica bez poraza, doduše, imaju čak četiri remija, no u igri su za Serie A, kvalifikacije. Gosti dolaze kao 12-plasirani, devet utakmica neporaženi, a ni danas im vrata neće čuvati Gianluigi Buffon (44), već 18-godišnji Slovenac Martin Turk. U postavi domaćih najavljen je Marko Pajač, a kod gostiju iz grada sira i salame Stanko Jurić, ali i makedonski veteran Goran Pandev (38). Bresciji trebaju bodovi i stoga tipujemo na nju, dobar je tečaj, vrijedi probati…


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.9)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti