Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Tipovi dana: Bijeli će slaviti u oba poluvremena, Topnici kao zapete puške dočekuju Brighton

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.04.22. | 11:23

Evo što smo pripremili za danas.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 19:05
Hajduk - Šibenik
ID: 6310904

Hajduk protiv Šibenika otvara seriju od tri domaće utakmice, a protiv sastava sa Šubićevca, momčad Valdasa Dambrauskasa je izraziti favorit. Splićani igraju na svom Poljudu, kvalitetniji su, a Šibenik je pak u očajnoj formi – u zadnjih devet utakmica imaju tek jednu pobjedu i jedan remi. Stoga će Hajduk od prvog sučevog zvižduka hvatati komotnu pobjedu. Očekujemo duplo slavlje domaćina, u prvom i drugom dijelu, a tečaj nam djeluje i više nego primamljiv


Pobjeda u oba poluvremena

Tip: 1 i 1 (2.1)
Vrijedi probati
ENGLESKA 1. LIGA | 13:30
Everton - Man.Utd.
ID: 6310548

Sastav Franka Lamparda se bori za goli život i preživljavanje u prvom razredu engleskog nogometa. U zadnje tri utakmice sastav iz Liverpoola nije uhvatio pobjedu, a svaki bod ima puno znači. Sada se moraju vaditi na domaćem terenu protiv Manchester Uniteda, koji također igra promjenjivo. Pobjeda, poraz i remi su rezultati Crvenih vragova u zadnja tri susreta. GG i 3+ nam se čini kao nešto idealno za probati u ovom ogledu...


Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (2.3)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 16:00
Arsenal - Brighton
ID: 6310528

Momčad Mikela Artete je trenutno na petom mjestu premierligaške ljestvice s 54 boda, jednako kao i četvrtoplasirani Tottenham, ali i s utakmicom manje. Do kraja sezone će se voditi žestoka borba gradskih rivala za poziciju koja vodi u Ligu prvaka, pa će Arsenal protiv Brightona tražiti puni plijen, osobito jer igra pred domaćim navijačima. Sve osim slavlja domaćina bilo bi iznenađenje.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1. LIGA | 16:00
Southampton - Chelsea
ID: 6310534

Chelsea je ušao u negativni niz i u dvije utakmice protiv Brentforda i madridskog Reala je inkasirao čak sedam pogodaka, a usput zabio tek dva. Thomas Tuchel mora poraditi na psihološkom stanju momčadi, a Southampton se nudi kao zgodna prilika da podigne moral razbijenoj momčadi. Domaćin ne zna za pobjedu zadnjih pet utakmica u kojima je zabilježio četiri poraza i jedan remi. Svoje nade polažu u Ward-Prowsea koji je među boljim izvođačima prekida u Europi, ali odlaskom Dannyja Ingsa smanjila se efikasnost pred golom. Očekujemo pobjedu Plavaca kojima danas nedostaju samo Chilwell i Hudson-Odoi, dok domaćinu poprilične probleme zadaje izostanak Lyanca i Broje koji nema pravo nastupa protiv svojeg kluba.


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.05)
Fiksevi dana
ŠPANJOLSKA 1. LIGA | 16:15
Mallorca - At.Madrid
ID: 6310467

U posljednjih pet utakmica Mallorca ima jednako toliko poraza u La Ligi, s tim da su primili 11 pogodaka. Posljednji put su protiv Atletica slavili prije 10 godina, a čak i oni najvatreniji navijači Mallorce nisu pretjerano uvjereni da će se to danas promijeniti. Atletico je preko tjedna poražen u Ligi prvaka te ovaj ogled vide kao idealnu priliku da se vrate na pobjedničke staze. Germania je na pobjedu Simeoneove momčadi pripremila iznimno primamljiv tečaj kojeg će malotko preskočiti, a mi sigurno nismo ti. Dvojka za duplanje kao naručena!


Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.1)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti