Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Tipovi dana: Barakude uzimaju zlato, Tudor slavi protiv Lillea

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.09.22. | 12:29

Nećete pogriješiti poslušate li nas

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Nadamo se da će vam isti pomoći u nastojanju da se ukrcate na Germanijin avion za Katar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+

Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 18:30
Rijeka - Osijek
ID: 6635265

Sensi protiv Pomsa. Rijeka s novim trenerom traži pod svaku cijenu micanje s posljednjeg mjesta, ali Osijek će biti tvrd orah. Doduše, imaju gosti problema, pojavio se i koronavirus u svlačionici Bijelo-plavih, ali danas je sve moguće. Poms je rekao kako ne očekuje lijepu utakmicu, a mi smo na istom tragu.



Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.4)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 21:05
HNK Gorica - Dinamo
ID: 6635252

Nakon velike, senzacionalne pobjede protiv Chelseaja, Dinamo se okreće domaćem prvenstvu za koje je i sam Čačić istaknuo da je njihova 'majka'. Taman i da odmori neke igrače, što je normalno kod Čačića jer on voli rotirati, Dinamo je veliki favorit. Angelovski je startao porazom, a bilo bi veliko iznenađenje kad bi isto izbjegao danas.



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1. LIGA | 21:00
O.Marseille - Lille
ID: 6635513

Lille se oslanja na tradiciju, budući da su u posljednje dvije godine imali vrlo malo pozitivnih iskustva u dvobojima s OM-om. Prethodne dvije sezone bile su gotovo identične, oba susreta na Velodromeu završila su 1:1, dok su današnji gosti na svom stadionu slavili rezultatom 2:0. Marseille je obranio domaći teren od Lillea i osvojio sva tri boda samo jednom u posljednja četiri susreta, ali Tudor to želi promijeniti.



Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA | 15:30
RB Leipzig - Dortmund
ID: 6634622

RB Leipzig dočekuje Dortmund bez trenera, u vrlo teškoj poziciji nakon uvodnih utakmica ove sezone. U vrlo kratkom vremenu Domenico Tedesco je od heroja (osigurao plasman u TOP 4, uzeo DFB kup – prvi trofej u povijesti kluba) postao glavni krivac. Tradicija kaže da su dueli ovih momčadi puni golova, a vjerujemo da će od prve minute za domaćina igrati Gvardiol i Olmo.



Oba tima daju gol

Tip: gg i 3+ (1.8)
Fiksevi dana
EUROPSKO PRVENSTVO (M) | 20:30
Mađarska - Hrvatska
ID: 6636523

Finala se ne igraju, finala se pobjeđuju! Hrvatska je blagi favorit, ali svima nam je jasno koliko su opasni Mađari. Oni su se mučili i protiv Crnogoraca i protiv Španjolaca, ali su u obje utakmice zasluženo slavili. Imaju sjajan turnir iza sebe, ali ima ga i Hrvatska koja će imati ogromnu podršku domaće publike. Očekujemo spektakl. I zlato, naravno!



Klađenje na utakmicu

Tip: 2 (2.1)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti