REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Tečajevi od Germanije veći su od euforije u Splitu, Alcaraz pokazuje zašto pripada među elitu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.05.22. | 10:54

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Prva i glavna tema na današnjoj jutarnjoj kavici bila je Hajdukovo osvajanje Hrvatskog kupa, a svi oni koji nestrpljivo čekaju da vide najveće tečajeve Germanije, sad će imati još jedan dodatan razlog da nastave sa slavljem.

Germania je pripremila tri fenomenalna tečaja, a koliko smo svestrani najbolje demonstrira činjenica da današnja tri najveća tečaja dolaze iz tri različita sporta – nogometa, košarke i tenisa.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Crvena Zvezda – Partizan (20.00) JEDINICA, 1.60

Finale ABA lige! Svi znaju za onu ‘finala se ne igraju, finala se pobjeđuju’, ali kad bi se danas nekome morala dati uloga favorita, onda bi to bila Zvezda. Posljednje vrijeme igraju jako dobro, samo ih je Cedevita Olimpija (u produžecima) uspjela iznenaditi, dok su prije toga bili na zavidnoj razini. Partizan, s obzirom na ulaganja i momčad kakvu Obradović ima, može još više.U posljednjih pet utakmica imaju dva poraza (Bursaspor, Budućnost), a baš u tome leži glavni razlog zašto se danas na njih gleda kao velike favorite. Germania je spremila sjajan tečaj na jedinicu, mi ju nećemo propustiti.

Shamrock R. - Shelbourne (21.00) JEDINICA, 1.45

Iako je prošlo gotovo 15 godina, navijači Hajduka neće po dobrome pamtiti Shelbourne, barem ne do nekog uzvrata u Europi. Irci su dan-danas prosječni prvoligaš dok je Shamrock kao prvoplasirani trenutno najizgledniji kandidat za naslov prvaka. Sve osim pobjede domaćih bilo bi osjetno iznenađenje. Očekujemo rutinsko slavlje domaćina, a Germania nas je ovom prigodom počastila jednim sjajnim tečajem.

C.Alcaraz – S.Korda (20.45) JEDINICA, 1.25

Nema tko mladu španjolsku zvijezdu ne naziva budućim brojem jedan. Kako on igra, to je neviđeno, a mnogi smatraju da ako ga ozljede zaobiđu i ako nastavi i dalje rasti u svojoj igri da mu je samo nebo granica. Korda je dobar igrač, kvalitetna i opasan protivnik, ali Alcaraz i zemlja… Tu ne bi trebalo biti previše pitanja što odigrati. Tečaj u Germaniji zaista je primamljiv, baš kao i ostala ponuda s tog meča.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti