Reuters/Carl Recine
Reuters/Carl Recine

Sunce piči, vikend se bliži, Vikingur i Halep moraju slaviti da ne bismo bili samo na mlijeku i riži

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.06.22. | 10:13

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Petkom su svi ljudi oko nas nasmijaniji. Doduše, ne do podne, dotad se radi punom parom kako bismo što je prije moguće uspjeli 'šmugnuti' s posla i što dulje uživati u vikendu. Ako ste na moru, lovite se kupanja, ako ste na kontinentu, pravac u šumu, ali svakako prije svratite do Germanije i odigrajte listić na kojem se tri događaja posebno ističu.

Imamo nogomet i ženski tenis, a to će vam biti i više nego dovoljno za jedan kvalitetan listić.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Francuska U19 – Italija U19 (17.30) JEDINICA, 2.15

Ogled Francuske i Italije označava veliki derbi skupine A. Mladi Francuzi su nakon pobjeda nad Rumunjskom i Slovačkom puni samopouzdanja, a mogu se i pohvaliti gol razlikom 7:1. Talijani su također zabilježili dvije pobjede, i to s gol razlikom 3:1. Radi se, dakle, o dvije momčadi s jako tvrdim obranama, a takva bi mogla biti i ova utakmica koja odlučuje o prvom mjestu. Mi vjerujemo Francuzima, a Germanija je spremila sjajan tečaj na njih.

Bianca Andreescu - Simona Halep (14.30) DVOJKA, 1.60

Sjajan meč je pred nama, ali nepotrebno je isticati da je Rumunjka favoritkinja. Uostalom, može li se nju ikada otpisati i iako je trenutno 19. tenisačica svijeta, na prste jedne ruke mogu se nabrojati tenisačice protiv kojih ona ne bi bila favoritkinja kad igra. Halep je na putu do polufinala izgubila jedan set u Bad Homburgu, a Kanađanka nijedan. Ovo će im biti drugi međusobni meč stoga, a prvi put je Halep slavila u Meksiku 2019. godine.

Inter Escaldes - Vikingur R. (21.30) DVOJKA, 1.20

Momčad iz Andore djeluje kao lagani zalogaj za Vikingur. Islandski sastav ima dosta kvalitetniji roster, i iz te perspektive je favorit u ovom okršaju. Prije ovog susreta je u istom natjecanju svladao Levadiju sa 6:1, a i u nacionalnom prvenstvu je u pobjedničkoj seriji. Inače, obje momčadi zabijaju dosta pogodaka u svojim utakmicama, ali nekako vjerujemo da će gosti ipak zabiti pokoji pogodak više. Dvojka, a tko je hrabar, neka proba i s hendikepom!

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

GermanijakGermania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti