Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic
Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic

Sportskih novinara međunarodni je dan, uz ovakve tečajeve nitko neće biti gladan

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.07.22. | 10:39

Ovo su najveći tečajevi dana

Pred nama je još jedan prekrasan sunčani dan. A danas je i poseban dan za nas, sportske novinare. Danas se, naime, obilježava Međunarodni dan sportskih novinara kojeg je 1994. utemeljila Međunarodna asocijacija sportskih novinara (AIPS). Stoga, nazdravite danas i za nas, gdje god se nalazili... jer, za nas ne postoje vikendi, blagdani, praznici... ali, ne žalimo se... jer, radimo najbolji posao na svijetu! A znate kako se kaže... ako radite posao koji volite, zapravo ni ne radite... tako da je nama svaki dan, zapravo, slobodan :D

Dok je za nas sportske novinare današnji dan poseban, nije i za naše igrače, jer... Germania ne daje najveće tečajeve samo danas, već svakoga dana!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

HELSINBORG - KALMAR (17:30), DVOJKA 2.20

Nakon 12 kola prvenstva Švedske povratnik u prvu ligu Helsingorg je zadnji s tek pet osvojenih bodova. Domaćini drže seriju od pet uzastopnih poraza, a Kalmar pak stiže na krilima jako dobre forme i sedam osvojenih bodova u posljednja tri kola. Kalmar igra dobro i vrlo je blizu vrhu, ima svega pet bodova manje od vodećeg Hackena i očekuje se pobjeda gostujućeg sastava koji je slavio u tri od posljednjih pet međusobnih utakmica, jednom i s 4:0.

LAHTI - INTER TURKU (17.00), DVOJKA 1.95

Ovdje imamo sličnu situaciju kao i u prethodnom paru. Nakon 12 kola prvenstva Finske, domaći Lahti se nalazi na predzadnjem mjestu s devet bodova i serijom od šest utakmica bez pobjede (iako je u Kupu prošao u četvrtfinale), a Inter pak ne zna za poraz pet kola, a još je iz Kupa izbacio slavni HJK Helsinki te se također plasirao u četvrtfinale Kupa. U prvoj utakmici ove sezone, odigranoj prije deset dana Inter je slavio s čak 5:1 te je momčad iz Turkua i danas favorit.

CORI GAUFFF - AMANDA ASIMOVA, (14.30), JEDINICA 1.55

Američki dvoboj u šesnaestini finala ženskog turnira na WImbledoneu. Jedna (Gauff) ima 18, a druga (Asimova) 20 godina. Gauff je 12. tenisačica svijeta, a Anisimova 25. te je samim pogledom na njihov rejting jasno da je Gauff favoritkinja. A još kada u obzir uzmemo njihov posljednji međusobni susret, odigran prije godinu i mjesec dana u Rimu (2:0 za Gauff), onda je to još jedan argument zašto se isplati odigrati na 18-godišnju tenisačicu.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti