Spallettijev granit: Inter doveo Škriniaru ponajboljeg stopera Serie A (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.12.17. | 15:51

La Gazzetta Dello Sport piše kako je branič Lazija dogovorio godišnju gažu od 3,5 milijuna eura.

Stasiti Nizozemac bio je velika želja trenera Luciana Spallettija, koji ga želi vidjeti u paru s Milanom Škriniarom, slovačkim braničem dovedenim ljetos iz Sampdorije, jednim od najboljih pojačanja u talijanskom prvenstvu ove sezone.

Dvojac Skriniar - De Vrij trebao bi se sjajno nadopunjavati u srcu Interove obrane pa će Perišić, Icardi i društvo imati malo više "lufta" za pogreške u napadu, a obrani se više neće događati katastrofe kod kuće kao u prošlom kolu kad su od Udinesea primili tri komada na oči vlastitim navijačima.

De Vriju istječe ugovor na ljeto i odbio je produljenje s Laziom koji mu je nudio 2,5 milijuna eura godišnje s otkupnom klauzulom na 28 milijuna eura.

Inter i Juventus već ga godinu dana vabe u svoje redove, ali čini se kako su Nerazzurri u pole poziciji za njegov potpis. S crno-plavima navodno je dogovorio milijun eura na godinu bolje uvjete i potpisat će na pet godina, piše Gazzetta.

Postavi li Spalletti novi stoperski par ispod defenzivnije varijante trokuta u veznoj liniji, Vecino - Gagliardini - Borja Valero, imat će doista granitan obrambeni blok ispred sjajnog Handanovića.

(foto: Action Images)


Tagovi

Milan SkriniarStefan de VrijLuciano SpallettiSerie AInter

Ostale Vijesti