SLUŽBENO: Boateng ostaje, ali drugi Bavarac seli u PSG!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 19:31

Zaokret u Munchenu.

Tjednima se već razvlači 'trakavica' o odlasku Jeromea Boatenga u francusku prijestolnicu.

Ipak, kako stvari stoje, od tog transfera neće biti ništa jer su Bavarci glatko odbili ponudu Paris Saint-Germaina od 40 milijuna eura za njemačkog reprezentativca.

Međutim, PSG se dokopao drugog igrača minhenskog kluba. Naime, u svlačionicu Thomasa Tuchela preselit će Juan Bernat za cijenu od oko 15 milijuna eura. Ovaj transfer, iako ne i samu cifru, potvrdio je Bayern na svojim službenim stranicama.

Nakon četiri godine provedene u redovima njemačkog prvaka, 25-godišnji lijevi bočni tako će pooštriti konkurenciju u francuskom prvaku, a Bleacher Report javlja da bi Parižani mogli dovesti i Erica Maxima Choupo-Motinga iz Stokea, kao rezervna opcija Edinsonu Cavaniju.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Tuchel on Choupo-Moting: &quot;We have been looking for a backup to Edinson Cavani for a while. Eric Maxim gave us an opportunity. He is a player of top quality &amp; can impact games from the bench. We wanted a strong player, able to hold the ball up &amp; dominate aerially.&quot; <a href="https://twitter.com/hashtag/NOPSG?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#NOPSG</a></p>&mdash; Jonathan Johnson (@Jon_LeGossip) <a href="https://twitter.com/Jon_LeGossip/status/1035434693288767488?ref_src=twsrc%5Etfw">August 31, 2018</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Reuters)


Tagovi

BayernPSGJuan Bernat

Ostale Vijesti