Skupo ga koštala proslava s bivšim suigračima: Babel putem Instagrama spašava Portovu 'izdajicu' Aboubakara! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.09.17. | 18:44

Aboubakar je snimljen kako po sinoćnjem porazu Porta slavi sa bivšim suigračima iz Bešiktaša...

Sinoćnji poraz Porta kod kuće od Bešiktaša (1:3) ne spada u očekivane ishode susreta prvog kola Lige prvaka.

Daleko od toga da je Bešiktaš loša momčad, ali takva rutinska pobjeda zaista se nije očekivala, pogotovo jer su igrali na zahtjevnom gostovanju na Dragaou, gdje Porto i ne gubi olako susrete. No, veću je kontroverzu izazvalo „gostovanje“ Vincenta Aboubakara, napadača Porta, u svlačionici Bešiktaša nakon završetka susreta.

On je naime prošlu sezonu proveo na posudbi upravo u Bešiktašu, tijekom koje se povezao s mnogim suigračima protiv kojeg su njegove trenutne kolege sinoć izgubile susret. Na videu koji je objavio na svom Instagram profilu igrač Bešiktaša Ryan Babel vidi se Aboubakar, koji je bio suspendiran za sinoćnji susret, kako slavi sa svojim bivšim suigračima. Logično, to nije dobro sjelo navijačima Porta, koji su ga prozvali da ne drži dovoljno do renomea kluba.

To je natjeralo Ryana Babela da danas objavi svoje viđenje situacije, također na svom Instagram profilu. Objasnio je kako je Aboubakar stigao u njihovu svlačionicu sinoć kako bi pozdravio svoje bivše suigrače s kojima „ima duboke veze“.

„Pošto znam koliko ga navijači Bešiktaša cijene zbog njega kao osobe ali i zbog svega što je prošle sezone dao za klub, mislio sam da bi bilo lijepo podijeliti s njima radost i smijeh zbog činjenice da su se stari suigrači iz Bešiktaša ponovno susreli, barem nakratko. Naravno, suludo je pomisliti da bi Abou slavio poraz svog Porta“, stoji u Babelovom priopćenju.

Hoće li to biti dovoljno da odobrovolji srdite navijače Porta, tek ćemo vidjeti.

(Foto: screenshot)


Tagovi

Vincent AboubakarRyan Babel

Ostale Vijesti