Samo za najveće FM fanatike - ovih 6 momčadi nemaju novca za transfere, ali ih svakako trebate uzeti

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.11.16. | 12:56

Sve je bliže izlazak nove verzije nove najbolje menadžerske simulacije na svijetu.

Football Manager 2017 službeno će biti objavljen sljedećeg tjedna, a sve je više tekstova koji se bave novom verzijom ove igre. Tako je nogometni portal Squawka, nakon što je prije nekoliko dana pisala o šest momčadi koje MORATE uzeti u novoj verziji ove igre, sada pisala o šest momčadi s malim budžetom koje se isplati voditi.

Nice

Lani su bili iznenađenje lige i dijelila su ih samo dva boda do ulaska u Ligu prvaka. No, iz kluba su otišli trener Claude Puel i najbolji igrač Hatem Ben Arfa pa je bilo teško za očekivati da se takav uspjeh ponovi. No, Nica trenutno vodi u Ligue 1 što je dovoljan izazov da vidite možete li ponoviti ili čak nadmašiti učinak trenera Luciena Favrea. Iako vam je budžet za kupovinu igrača tek 2 milijuna funti, u momčadi imate Maria Balotellija i nekoliko sjajnih mladića, prije svih Vincenta Koziella, Yoana Cardinalea i Malanga Sarra.

Torino

Lani su opet odigrali loše, završili tek na 12. mjestu i sigurno bi mnogi igrači FM-a bježali glavom bez obzira na sami spomen ideje o vođenju ovog kluba, pogotovo kada se zna da je budžet za transfere prilično ograničen. No, Torino ima zanimljivu momčad s kojom bi se mogao napraviti uspjeh. Tu su Joe Hart, Andre Belotti, Adem Ljajić, Leando Castan, Daniele Baselli… Zvuči zanimljivo…

Leganes

Ovo je vjerojatno najteži izazov u FM-u 2017 – zadržati Leganes u Primeri. Prošle godine su ispisali povijest kada su prvi put u povijesti kluba izborili nastup u prvoligaškom društvu, a voditi ih u FM-u znači uistinu se primiti teškog zadataka. Budžeta za transfere praktično nema, stadion prima maksimalno 11 tisuća mjesta, a teško se može zaraditi i prodajom nekog iz aktualnog kadra. Ostaju vam samo slobodni igrači, a 13 najzanimljivijih možete pronaći OVDJE.

Feyenoord

Pravi hit nizozemske lige u 'stvarnom životu' i odličan klub za voditi ga u virtualnom svijetu. Feyenoord nije osvojio naslov punih 17 godina, a iako je budžet za transfere manji od 2 milijuna funti, u momčadi imate mnoštvo odličnih igrača. Tu su Nicolai Jorgensen, Renato Tapia, Terence Kongolo i nezaobilazni Dirk Kuyt.

Mainz

Možete li naslijediti Jurgena Kloppa i Thomasa Tuchela? Ne traži se od vas da preuzmete Borussiju iz Dortmunda nakon nekoliko sezona, već da Mainz osigurate dobar rezultat s aktualnim kadrom. Imate odličan novi stadion, sjajnu akademiju za mlade i nekoliko odličnih igrača poput Yunusa Mallija, Yoshinoria Muta, Jaira i Levina Oztunallija. Na vama je da od toga napravite hipsterski klub.

Middlesbrough

Potrošio je 'Boro' dosta ovog ljeta pa vam samim time za nove transfere ostaje tek 3 milijuna funti. No, tu su Alvaro Negredo, Viktor Fischer, Adama Traore i još nekoliko odličnih igrača. Postavite da vam cilj bude gornji dio tablice i onda mirno gradite obećavajuću budućnost.

(Foto: Action Images/Sports Interactive)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

FM 2017Football Manager

Ostale Vijesti