Samo u Germaniji: Klađenje na igrice i eSports

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.06.18. | 09:00

U isto vrijeme niču novi sport i tržište za klađenje

U Hrvatskoj je trenutno teško naći povjerljivu kladionicu za duge staze, no Germania sa svojom jedinstvenom ponudom sportova i opcija eksponencijalno raste i postaje prava oaza za prave kladioničare.

Ono što diferencira ponudu Germanije jest klađenje na eSports. Nekima već poznat fenomen, a nekima u potpunosti nepoznat raste brzinom svjetlosti u globalnim razmjerima. Koliko se profesionalno igranje igrica razvija najjasnije svjedoče činjenice da se organiziraju brojni turniri diljem planete kao i popratni sadržaji(live komentatori, publika, timeoutovi…), dok je ono što našu regiju veže uz ovaj jedinstveni sport jedan od ponajboljih svjetskih igrača legendarne first-person shooter igre Counter Strike: Global Offensive Nikola Kovač, popularni Niko. On je nakon neuspjeha s njemačkom ekipom Mousesports za pola milijuna dolara prošle godine ostvario transfer iz snova u klan FaZe koji predvodi jedan od ponajboljih igrača današnjice Danac Finn Andersen(poznatiji kao karrigan). Oni danas započinju s nastupom na ESL One turniru koji se prvi put održava u Brazilu u Belo Horizonteu gdje bi morali lako preći preko sjevernoameričkog Ghost Gaminga.

> ODIGRAJ FAZE - GHOST GAMING

Jedinstvena ponuda Germanije nudi vam klađenje na okršaje Nike i njegove ekipe, ali i na ostale sportove u sklopu eSportsa(Overwatch, LoL, Dota…) u kojima se igrači žargonski nazivaju Gosu što predstavlja majstora koji je dominirao u jednoj od spomenutih video igara, a naziv je stigao iz korejanskih krugova koji su jedna od najprisutnijih populacija u online gaming društvu.

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

esportskladionica

Ostale Vijesti