Real našao zamjenu za Marcela u Ajaxu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.03.19. | 15:21

Lijevi branič Ajaxa na radaru je mnogih klubova.

Nicolas Tagliafico, lijevi branič Ajaxa uskoro bi mogao promijeniti sredinu s obzirom da ga u svojim redovima žele mnogi nogometni velikani, a najkonkretnijim se pokazuju Real Madrid, Atletico i Arsenal.

Argentinac je privukao interes prije svega svojim odličnim igrama u Ligi prvaka, a postigao je čak i tri pogotka u šest utakmica u skupini. Real Madrid je navodno najzainteresiraniji, a ima priliku u izravnom sudaru protiv Ajaxa se iz prve ruke uvjeriti u njegove sposobnosti.

Sve su glasnije informacije da će Real na kraju sezone napustiti Marcelo te otići u Juventus, s obzirom da nije nimalo zadovoljan svojim statusom, jer ga je iz  prve momčadi istisnuo Sergio Regulion, a takav transfer bi dodatno povećao izglede dovođenju Tagliafica.

>Sjajan posao za Real

S obzirom da je Ajax  nakon desetak godina dogurao do nokaut faze Lige prvaka, to je samo još više izložilo njegove igrače kao mete bogatijim klubovima pa bi se Tagliafaco vrlo brzo mogao pridružiti Frenkieju De Jongu, koji će se na ljeto Amsterdam zamijeniti Barcelonom.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Nicolas Tagliafico

Ostale Vijesti