Potvrđeno! Sezona gotova za Perića, propustit će i Europsko prvenstvo

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 17.02.20. | 10:52

Dinamov stoper jučer je napustio teren u 88. minuti derbija protiv Osijeka, ali jutrošnji magnet potvrdio je najcrnje prognoze...

 „Nažalost, potvrdila su se naša nagađanja kako je riječ o rupturi prednjeg križnog ligamenta. Neophodan je operativni zahvat nakon čega slijedi fizikalna terapija u trajanju od minimalno šest mjeseci,“ rekao je dr.med Ivica Smodek, glavni liječnik GNK Dinamo.

Talentiranom stoperu Dinama ovo je bila sezona života, postao je standardan prvotimac kod Nenada Bjelice, debitirao za nacionalnu momčad i očekivalo se kako će se njegovo ime naći među onima koje će Zlatko Dalić sa sobom voditi na Europsko prvenstvo u lipnju, ali nesretan slučaj na jučerašnjoj utakmici protiv Osijeka u HNL-u će mu, izgleda, uskratiti tu priliku.

„Ima gorih stvari u životu od poraza, ima gorih stvari u životu od jučerašnjeg penala, ima gorih stvari u životu od ozljede, ali često su potrebna desetljeća da to shvatimo. Bogu hvala pa sam toga svjestan. Budi sretan i zahvalan na onome sto danas imaš jer to je ono najbitnije. Bogu hvala na svemu što imam - idemo dalje, nema sekiracije. Hvala svima na podršci od srca,“ rekao je Perić.

Stasiti branič stradao je nakon duela u 88. minuti jučerašnjeg derbija, još jučer sumnjalo se na ozljedu prednjeg krišnog ligamenta, a danas je, eto, potvrđena ruptura. Mnogi kažu kako je to najteža sportska ozljeda, a oporavak će biti dugotrajan i sigurno više neće igrati ove sezone.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

OsijekDinamo ZagrebDino Perić

Ostale Vijesti