Poker giganata ganja Aubameyanga

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.04.20. | 10:12

Gaboncu sljedeće godine istječe ugovor, obavijestio je Topnike kako želi otići, a četiri velika imena odmah su okrenula njegov broj...

Mikel Arteta još nije odustao od njega i pokušat će porazgovarati s njim te pronaći zajedničko rješenje i zadržati ga, ali vijesti koje dolaze iz Španjolske kažu kako je rastanak izgledniji.

30-godišnjaku je dojadilo čekati nastup u Ligi prvaka, jer je zbog nje i došao u Arsenal te se čini kako ju neće dočekati, iako su Topnici počeli pokazivati znake napretka otkad je Arteta sjeo na klupu u prosincu. Napredovali jesu, ali ni blizu dovoljno da bi se u bliskoj budućnosti mogli nadati naslovima u engleskom prvenstvu i Ligi prvaka.

Akter ove priče u ljeto će napuniti 31 i osjeća kako mu najbolje godine prolaze u krivom klubu i želio bi pronaći angažman na najvišoj razini, a katalonski Sport piše da mu ponuda za novo poglavlje u karijeri neće nedostajati. Naime, po jedan talijanski, španjolski, engleski i francuski klub pokazali su ozbiljan interes, a šuška se čak i da ga Barca ima u rezervi...

Real Madrid planira ponuditi tu mogućnost. Nagađaju i kako bi ga Kraljevski klub mogao dobiti za 50.000.000 eura, a zbog svog golgeterskog pedigrea i tako „niske“ cijene Real neće biti jedini u redu za njegov potpis.

Barcelona je također veliki fan, no nije među četiri kluba koji ga ozbiljno žele jer je bliža Interovom Lautaru Martinezu, ali zato Inter jest, jer njegov sportski direktor također planira dovesti Aubu i prate razvoj situacije, ode li im argentinski napadač u Barcu.

Sport tvrdi da su ga kontaktirali i izaslanici PSG-a te Manchester Uniteda te zaokružili poker atraktivnih ponuda za Aubameyanga. Iako nogometnoj tržnici prijete crni dani zbog pandemije koronavirsom, izgleda, Aubameyanga to ne dira jer se za njega tuče pola Europe.

 (foto: Reuters)

 


Tagovi

Real MadridIntertransferiNogometPierre-Emerick Aubameyang

Ostale Vijesti