Ovo još nismo imali: U jednom danu prošla dva humanitarna listića!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.12.18. | 22:38

Specijalna bolnica Gornja Bistra i Udruga Krijesnica slave!

Uz sve ostale aspekte koje božićni blagdani sa sobom nose, prosinac je kroz cijelu povijest bio poznat kao mjesec darivanja u kojim se osim najmilijih, često sjetimo i onih kojima je pomoć najpotrebnija. Za posebnu božićnu čaroliju pobrinula su se naša dva posljednja humanitarna gosta kojima je danas prošao njihov humanitarni listić.

Sudbina (i znanje Jakova Grcića i Tomislava Gondžića) su tako s novčanim iznosom nagradili Udrugu Krijesnica, koja pomaže djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima, i Specijalnu bolnicu Gornja Bistra za kronične bolesti dječje dobi.  

Hrvatski futsal reprezentativac još jučer je odigrao listić od pet parova s potencijalnim dobitkom od 3.068 kuna. Jučer su prošla tri para, no utakmice HNL-a između Osijeka i Intera te Slavena i Rijeke su odgođene. Potonja za kraj siječnja, a dvoboj u Gradskom vrtu igrao se danas. Popularni „Grca“ čekao je jedinicu, koju je Osijek ostvario s uvjerljivom pobjedom od 6:0, dok se za odgođeni par Slaven – Rijeka računa tečaj 1, tako da je ukupni dobitak pao na 1.614 kuna.

Danas je, pak, svoj humanitarni listić odigrao Tomislav Gondžić, strijelac mitskog pogotka u 93. minuti derbija 2000. za pobjedu Dinama, kasnije i suigrač Luki Modriću u Interu iz Zaprešića čije kadete Gondžić danas trenira.

Gondžić je pogodio da će Chelsea dobiti Brighton, Dinamo Hajduk, RB Leipzig Mainz te Benfica Maritimo. Čekao je još pobjedu Rome protiv Genoe. I nije bilo lako. Genoa je dva puta vodila, no Vučica je na kraju uspjela slaviti s 3:2  čime je Specijalnoj bolnici Gornja Bistra priskrbila 2.840 kuna.

Čestitamo našim humanitarnim gostima na sjajno odigranim listićima kojima su donijeli radost onima koji će je najviše cijeniti u ovom blagdanskom periodu.

(Foto: Reuters)


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizaJakov GrcićTomislav Gondžić

Ostale Vijesti