Germania
Germania

Oranje (2.05) će vam popraviti bankovno stanje, slovačke trupe (2.25) povećavaju luksemburške muke

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.10.23. | 10:32

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Prvog dana novog tjedna krećemo u nove pobjede. Germania je bila posebno darežljiva prema svojim igračima, a u fokusu su ostale utakmice u kvalifikacijama za Euro. Sjajni tečajevi nude se na Nizozemce i Slovake, ali i ostatak ponude je jako zanimljiv. U svakom slučaju, ovaj kišni ponedjeljak upravo je postao malo bolji.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Grčka – Nizozemska (20.45) DVOJKA, 2.05

Nizozemcima ‘igra’ samo pobjeda kako bi se vratili na drugo mjesto I bili bolji u međusobnom skoru s Grcima koje su prošli mjesec doma nadvisili 3-0. No, Grci imaju i utakmicu više, iz lipnja, kad je Oranje igralo Final 4 Lige nacija, tako da im u studenom ostaje domaćinstvo zasad stoposotnoj i već kvalificiranoj Francuskoj, dok Nizozemci igraju domas Republikom Irskom te na kraju gostuju kod Gibraltara u Algarveu.

Luksemburg – Slovačka (20.45) DVOJKA, 2.25

Borba za drugo mjesto, dva boda više imaju Slovaci, koji su na startu kvalifikacija doma s istim suparnikom odigrali 0-0. U zadnja dva sraza Luksemburžani imaju 0-9 s Portugalom i 1-1 prije tri dana na Islandu, večeras im je situacija “sad ili nikad” jer u studenom im slijede domaćinstvo BiH te gostovanje u Lihtenštajnu. Završnica nekog velikog natjecanja nikad im nije bila bliže, ali slično vrijedi i za Slovake, koji u studenom završavaju kvalifikacije domaćinstvom Islandu te gostovanjem u BiH.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevigermaniaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti