Odigrao 154 sezone na Football Manageru i ušao u Guinessovu knjigu rekorda

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.04.17. | 16:03

S Fiorentinom je osvojio 151 naslov u Serie A.

Ljudi koji nikad nisu razvili ovisnost prema ovoj prekrasnoj igri, teško će shvatiti ovu priču, ali oni koji su barem jedanput pokrenuli „sejv“ na Football Manageru pronaći će inspiraciju u ovom čovjeku.

Strastveni virtualni menadžer Darren Blond zbog ove popularne video igre uspio je dogurati čak do Guinessove knjige rekorda, naime vlasnik je službeno najduže karijere na menadžeru, odigrao je s Fiorentinom čak 154 sezone, odnosno stigao je do 2163. godine te postao svjetski rekorder.

U stvarnom vremenu za svoj posao na virtualnoj klupi Viola potrošio je nevjerojatnih 173 dana, 16 sati i 51 minutu, odnosno gotovo pola godine prosjedio je za računalom zbog jednog „sejva“.

Kako virtualni menadžeri u igri stare kao u stvarnom životu, njegov avatar u igri imao je oko 190 godina, a od svojih 154 sezone osvojio je nevjerojatnih 151 titulu u Serie A i zamijenio Staru damu kao najtrofejniji talijanski klub u povijesti.

Kako je u Serie A običaj da se klubu nakon deset osvojenih Scudetta prišije zvijezdica na dres iznad grba, amblem Viola imao ih je čak 15 na kraju njegove ere. Valja spomenuti kako Darrenova era vjerojatno ne bi završila ni 2163. godine da ju nije prekinula nezgoda u stvarnom životu, naime prosuo je sok po računalu i ostao bez svega.

Samo logično bilo je pokušati potražiti posao u nogometu nakon toliko uspjeha u virtualnom svijetu, pa je prije nekoliko godina poslao na Anfield svoj životopis i motivacijsko pismo u kojem je pisalo kako je u bilo kojem trenutku spreman zamijeniti Brendana Rodgersa koji je tad brojao zadnje dane na klupi Liverpoola.

Posao je na koncu ipak dobio Jurgen Klopp, ali Darrenu je ostala titula najdugovječnijeg FM trenera, koju će, ne sumnjamo, ubuduće također isticati u svom rezimeu.


(Screenshot: YouTube)

Germanijak pratite i na Facebooku!


Tagovi

FiorentinaSerie AFootball Manager

Ostale Vijesti