Germania
Germania

Novi dresovi za nove prvake: NK Lipovac od sad u dresovima koje sponzorira Germania Sport

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 21.11.23. | 10:31

Solidarnost i aktivna participacija u zajednici kroz podršku lokalnim sportskim kolektivima kao što je i Nogometni klub Lipovac temelj su održivog razvoja društva Germania Sport

Germania nastavlja akciju „Novi dresovi za nove prvake“, pa je komplet dresova dodijeljen i Nogometnom klubu Lipovac sa samog istoka Republike Hrvatske.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Paket koji sadrži novu garnituru od 20 dresova tako je stigao u klub koji se u sezoni 2023./2024. natječe u III. Županijskoj nogometnoj ligi Vukovarsko – srijemskoj, NS Vinkovci. Ambicija je svakako čim prije napredovati u rang više, a sada će to pokušati ne samo uz podršku svoje lokalne zajednice već i društva Germania Sport.

Predsjednik kluba Martin Stipić i predsjednik Nadzornog odbora Stjepan Martinković istaknuli su kako je klubu čast surađivati s društvom Germania Sport.

„Ovim putem još jednom zahvaljujemo društvu Germania Sport na sponzorstvu i nadamo se daljnjoj suradnji s vama i u bliskoj budućnosti. Posebno zahvaljujemo na pruženoj prilici da postanemo dio široke mreže partnera Germania Sporta“, istaknuo je Stipić ispred uprave kluba.

Germania Sport veliku važnost pridaje društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala. Solidarnost i aktivna participacija u zajednici kroz podršku lokalnim sportskim kolektivima kao što je i Nogometni klub Lipovac temelj su održivog razvoja društva Germania Sport.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Novi dresovi za nove prvakenovi dresoviGermania SportGermania Sport kladionicagermania

Ostale Vijesti